Днес Toyota разпространи първата официална информация, снимки и видео на новото- четвърто,

...
Днес Toyota разпространи първата официална
информация, снимки и видео на новото-
четвърто,
Коментари Харесай

Това е новата Toyota Yaris

Днес Toyota популяризира първата официална информация, фотоси и видео на новото- четвърто, потомство, на хитовия си компактен модел Yaris.

Новата Toyota Yaris е първата кола на марката, която е създадена на новата TNGA (Toyota New Global Architecture) архитектура и GA-B платформа за компактни коли на компанията, ще се предлага с нова 1.5-литрова хибридна задвижваща система и от марката споделят, че колата е основана с идеята да бъде най-безопасната компактна свет в света.

Новата Toyota Yaris е с 5 мм понижена дължина, но в това време дава обещание допълнителен интериорен шир с увеличено с 5 сантиметра междуосие.



Освен с новата 1.5 Hybrid Dynamic Force хибридна задвижваща система, четвъртата генерация на Yaris ще се предлага и с еднолитров, трицилиндров бензинов двигател.

Без да навлизат в детайлности, от Toyota анонсират, че новият Yaris ще предложи върхова сигурност, като за задачата ще се разчита на богат набор системи за активна и пасивна сигурност, в това число и първата за промишлеността централно разположена защитна въздушна възглавница.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР