Днес свиквам съвместно заседание на Изпълнителното бюро на БСП и

...
Днес свиквам съвместно заседание на Изпълнителното бюро на БСП и
Коментари Харесай

На Позитано 20 се събират да умуват по продължението

Днес привиквам взаимно съвещание на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България ", с цел да решим по какъв начин да продължим.

Това написа във " Facebook " водачът на Българска социалистическа партия и вицепремиер в оставка Корнелия Нинова.

Припомняме, че нощес на водачите на " Продължаваме Промяната ", " Българска социалистическа партия за България " и " Демократична България " обсъждаха излъчването на държавно управление в границите на сегашния парламент. След срещата не бяха дадени никакви изказвания, което най-вероятно значи, че очевидно обща позиция не е била реализирана .
 По традиция и този съдружен съвет завърши без изказвания за медиите
По традиция и този съдружен съвет завърши без изказвания за медиите

Търси се формула за нов кабинет в този парламент

Възможен проблем за реализиране на съглашение сред Българска социалистическа партия и Политическа партия за взаимна работа в възможен нов кабинет е министър председателят в оставка Кирил Петков , с решенията, които нееднократно взима, в несъгласие с партийната линия на левицата. Позициите им постоянно се сблъскват, изключително във връзка с Русия и Украйна. Най-пресен образец е през вчерашния ден отзоваване на 70 съветски дипломати поради шпионаж. това решение като невиждан акт в българската дипломация, който ще има дълготрайни последствия.
 Снимка 579267
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР