Днес стартират полуфиналите на Световното първенства по футбол в Катар.

...
Днес стартират полуфиналите на Световното първенства по футбол в Катар.
Коментари Харесай

Аржентина и Хърватия ще определят първият финалист тази вечер

Днес започват полуфиналите на Световното шампионати по футбол в Катар. В първия полуфинал ще се изправят Аржентина и Хърватия. Двубоят ще се играе през днешния ден от 21:00ч. на стадиона в Лусаил и ще бъде излъчен онлайн и в българския ефир по Българска национална телевизия.

Хърватите доближават до тази фаза на международното състезание за повторно подред, откакто преди четири години в Русия изгубиха във финала от Франция. От своя страна Лионел Меси и Аржентина мечтаят за първа международна купа от 1986-та година насам.

Хърватия записа две равенства и една победа в своята група, с цел да приключи на второ място, след което имаше потребност от дузпи, с цел да преодолее поредно Япония и огромния любимец Бразилия в елиминациите.

Аржентина Мондиал 2022 стартира по фрапантен метод - загуба от абсолютния новобранец Саудитска Арабия в първия мач от груповата фаза. Впоследствие Меси и компания демонстрираха класа, с цел да запишат поредни победи над Мексико и Полша, с което приключиха преди всичко в групата. Двукратните международни първенци бяха затруднени от Австралия в осминафиналите, само че стигнаха до триумф с 2:1, след което надделяха Нидерландия след дузпи в доста тежък четвъртфинал.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР