Днес сме подготвили нещо специално за дамите в златна възраст

...
Днес сме подготвили нещо специално за дамите в златна възраст
Коментари Харесай

Кои са подходящите прически за златните момичета над 50

Днес сме подготвили нещо особено за дамите в златна възраст – 50+. Събрахме най-актуалните трендове за сезона от водещи фешън специалисти и ето какво споделят те по въпроса:
Кой е споделил, че късите прически не наподобяват женствено и са единствено за младежи? Това напълно не е правилно написа zajenata.bg. Огромен брой дами над 50 години вършат своя избор в изгода точно на такива прически. Правилно подбраната къса фризура акцентира сексуалността, солидността и личността.
За да не объркате в избора на форма и дължина, ние сме подбрали за вас най-подходящите къси прически за този сезон.
Сега е моментът за цялостна смяна, която да освежи вашия имидж и да ви направи неповторими! Вижте и изберете сами:
Подходящи прически за дами над 50:
 Кои са подобаващите прически за златните девойки над 50
 Кои са подобаващите прически за златните девойки над 50
 Кои са подобаващите прически за златните девойки над 50
 Кои са подобаващите прически за златните девойки над 50
 Кои са подобаващите прически за златните девойки над 50
 Кои са подобаващите прически за златните девойки над 50
 Кои са подобаващите прически за златните девойки над 50

Общи трендове за 2019-а година
С големия избор, който оферират, прически 2019 ни дават опция да разгърнем въображението си и самоуверено да опитвам с нови визии. През идните месеци дизайнерите залагат най-вече на естественото лъчение във визията, отбелязва spisanie.to. Къдрици, асиметричност и небрежни талази, измествайки идеално правата коса на назад във времето.
Прически 2019: Къдрици
Небрежните къдрици са желани през есенно-зимния сезон, защото не се постанова да прекарвате часове в полагане на специфични грижи и оформянето им пред огледалото.
Прически 2019: Бретон
Искате да измененията визията си, само че не се чувствате подготвена за фрапантна смяна? Леко непослушен и шеговит бретона е съвършения метод посредством който да разнообразите визията и да си придадете извънредно лъчение. Тази задявка за прическата отива на къса, дълга и вързана коса и придава този лек изискан. Преди да пристъпите към дейности обаче не забравяйте, че има значими фактори с които би трябвало да се съобразите – форма на лицето, вида коса, височината на челото и така нататък

Прически 2019: Пикси
Прическа вид пикси е съвременен, нехаен и в същото време грациозен метод да наблегнете сексапила и женствеността си. Многото вариации на този жанр го прави известен освен измежду звездите, само че и измежду доста от дамите, които държат на небрежният, само че леко грациозен жанр.
Прически 2019: Боб
Друга не по-малко известна прическа е типичен фасул, както и всичките му разновидности. Стилът на прическата е обикновен и не изисква доста време, а в подмяна на това получавате визия, подчертаваща вашата женственост.
Без значение дали ще изберете пай или дълъг вид, с бретон или без, къдрава или съвършено изправена… Изборът е напълно ваш и на вашето въображение! Множеството разнообразни разновидности на този жанр го прави един от най-модерните и желани измежду дами на всевъзможни възрасти.

Прически 2019: Асиметрично каре
С разчупеното комбиниране на две сами по себе си изразителни прически… Боб-карето се постанова с лекост и се среща все по-често както измежду младежите, по този начин и измежду дамите на по-зряла възраст. За този тип прическа не са ви нужни фиксиращи средства, с цел да я оправите, което е огромно преимущество за интензивният метод на живот. Гъвкавостта на прическата ви разрешава умерено да експериментирате с нея. Асиметрия или удължените кичури подкрепят за построяването на един по-дързък и изящен облик за вечерта.
Прически 2019: Гарсон
Успешно завръщане вършат и осъвременените разновидности на тренда от 20-те – прическата гарсон.

Въпреки че предава непоколебим и извънредно моден тип, този вид прическа отива на дами с добре изразена, съвсем идеална конструкция на лицето.
Прическата хвърля мощен акцент върху пропорциите на тялото! Затова дамите, които са по-едри, имат необятни скули, солидна долна челюст или кръгла/квадратна/правоъгълна форма на лицето по-добре да се въздържат от този избор.
Дори и да не сте избрали нито една от горепосочените прически, главната концепция е да не изневерявате на личния си жанр, какъв човек сте и метода на живот, който водите, тъй като главната цел на всяка една прическа е точно да подчертае характерността на притежателя си.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР