Днес служебният кабинет провежда своето последно редовно заседание преди предстоящите

...
Днес служебният кабинет провежда своето последно редовно заседание преди предстоящите
Коментари Харесай

Премиерът към гражданите: Не е страшно да се гласува!

Днес служебният кабинет организира своето последно постоянно съвещание преди идните в неделя предварителни парламентарни избори . В началото министър председателят Гълъб Донев насочи апел към жителите да гласоподават , като беше безапелационен, че това не е ужасно, без значение с какво се пробват да ги изплашат – с бомбени закани по имейл или с машините .

Напротив. Страшно би било да се пропусна опцията да се изберат почтени хора, които да съставляват българите в Народното събрание. Това е по този начин, тъй като следва да бъдат взети доста значими решения, които повече не могат да бъдат отлагани във времето, съобщи „ DarikNews “.

Донев акцентира, че схваща тези хора, които се усещат към този момент обезверени. Освен това той схваща, че преобладават страстите . Но всичко това може да докара и до недостатък при избора, който ще бъде изработен.

Затова е извънредно належащо водещ да бъде разсъдъкът . Премиерът изясни, че е по-добре няколко пъти да се премисли кого се избира, вместо пет пъти да се избира без резултат.

Според него жителите би трябвало да мислят и за това кой биха желали персонално те да изпратят в Народното събрание . Но даже и тези, които не отидат до урните, също в последна сметка ще вземат участие във образуването на резултата от вота.

Министър-председателят бе безапелационен, че не би трябвало да продаваме гласа си , тъй като може да ни бъде откраднато по-доброто качество на живот.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР