Днес ще се изиграят последните четири мача от груповата фаза

...
Днес ще се изиграят последните четири мача от груповата фаза
Коментари Харесай

Последни четири мача от груповата фаза на Световното в Катар

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Днес ще се изиграят последните четири мача от груповата фаза на Световното състезание в Катар.

От 17:00 часа са решителните борби в група Н: Гана - Уругвай и Южна Корея - Португалия. В 21:00 пък стартират мачовете Камерун - Бразилия и Сърбия - Швейцария от група G. " Селесао " към този момент си обезпечи присъединяване в осминафиналите, а тъждество против Камерун ще подсигурява на отбора първото място в групата.

Африканският отбор ще търси наложителна победа и ще чака удобен процес на другия дуел. Очертава се основната борба за второто място да бъде сред Швейцария и Сърбия.

За " кръстоносците " тъждество би трябвало да е задоволително, в случай че не се стигне до фрапантен триумф на Камерун в другата среща, до момента в който сърбите се нуждаят от победа, откакто взеха единствено една точка в първите си два мача. В група Н Португалия към този момент е сигурна за етапа на елиминациите, а точка против Южна Корея ще е задоволителна за първото място.

От своя страна азиатците имат потребност от победа, с цел да запазят шансове да излязат от групата.

В другия мач тъждество може и да е задоволително за Гана, с цел да продължи напред, до момента в който Уругвай би трябвало да завоюва, в случай че желае да има късмет за втората позиция.

Още спортни вести вижте във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР