Днес ще разгледаме предстоящата квадратура на Меркурий с Юпитер. В

...
Днес ще разгледаме предстоящата квадратура на Меркурий с Юпитер. В
Коментари Харесай

Бъдете нащрек: този астрологичен транзит ще ни разпали през уикенда

Днес ще разгледаме идната площ на Меркурий с Юпитер. В момента Меркурий се намира в знака на Рака и през уикенда ще направи квадрат с Юпитер.

Транзитът на Меркурий в квадрат с Юпитер може да ви направи оптимисти, с позитивно въодушевление и по-широка вероятност. Това ще ви даде взор от „ орлово око “ върху ситуацията ви. Сега е добър миг да извършите проекти за бъдещето си, без напън. Но е значимо да се концентрирайте върху по-малките елементи. Липсата на централизация или избрана посока може да докара до някои неточности в преценката.

Ще би трябвало да обърнете изключително внимание на метода, по който се изразявате . Може да станете прекомерно самоуверени и това да проличи в речта ви като надменност или даже фанатизъм. Оптимизмът ви може да излезе малко отвън надзор, тъй че не обещавайте прекалено много и не надценявайте качествата си, когато вършиме проекти за бъдещето.

Този пренос символизира нуждата да вършиме умишлен избор при регулирането на салдото сред теорията и практиката.

Възможно е да излязат нескрито нови обстоятелства, които да слагат под въпрос предходните ви разбирания . Обикновено по време на този пренос времето като че ли е забързано, само че и самият пренос отминава бързо.

Едно от преимуществата на Юпитер в Овен е какъв брой доста Юпитер в Овен обича да пази, пази, отстоява и отстоява. Той е доста храбър и обича да оказва поддръжка. Влиянието на Рак също ще покаже своята защитническа страна, изключително, когато става въпрос за дома.
 image2_16x9.png Сезонът на Рака е прочувствено време за равносметка и бягство от драмата: какво да чака всяка зодия На фокус
Може да се наложи да оспорите някаква концепция , проект, норма или просто да разберете, че сте изключение, което не се вписва в общоприетия модел . И в двата случая може да се наложи да действате сами, до момента в който не докажете, че имате потребност от повече поддръжка. Така че, в случай че в средата си усетите, че има потребност някой да бъде по-смел, НО с задачата да бъде от помощ, не се колебайте да бъдете този човек. Само в случай че го възприятията в себе си, несъмнено.

Не е нужно да предприемате дейности, само че следете този пренос през уикенда и резултатите от него, даже до първата половина от понеделник.
 Хороскопът за ЮЛИ 2022  Хороскопът за ЮЛИ 2022  Хороскопът за ЮЛИ 2022  Хороскопът за ЮЛИ 2022
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР