Днес се навършват 50 години от рождението на бившия футболист

...
Днес се навършват 50 години от рождението на бившия футболист
Коментари Харесай

Почетоха паметта на Иво Георгиев навръх 50-годишнината от рождението му

Днес се навършват 50 години от рождението на някогашния футболист на Спартак (Варна) Иво Георгиев, който за жалост напусна този свят преди съвсем 6 месеца - на 13 ноември 2021 г. 

За да почетат паметтта на участника на европейското състезание по футбол през 1996 година почитатели на " соколите " и ветерани на Академик (София) направиха зрелищно реми - 5:5, оповестява www.neudobnitebg.com. 

Преди срещата отец Любомир извърши литургия в памет на Иво Георгиев и за здраве на неговите родственици, съотборници, почитатели и другари.

Мачът се игра на терен 3 на комплекс " Спортна София " в Борисовата градина. Двубоят мина през доста обрати, само че приключи 5:5 с равнене в последната минута.

Головете за отбора на Спартак вкараха Александър Антов (2), Владимир Ламбев, Николай Караколев и Илиян Кръстев. За Академик прецизен на два пъти беше прехвърлянето в тима - спортният публицист Станимир Бакалов, а по един гол вкараха Цветан Борисов, Цветан Иванов и братът на Иво - Руди Георгиев. Вратарят на Академик Румен Друмев се отличи с прелестните си спасявания по време на целия мач. С доста положителни отигравания и плеймейкърски усет се отличи синът на Иво Георгиев - Георги Иво Георгиев.

След зрелищния дуел брачната половинка на Иво - Павлина Георгиева, почерпи футболистите със особено вино от селекцията на Христо Стоичков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР