Днес се навършва една година, откакто започнаха протестите. Истината е,

...
Днес се навършва една година, откакто започнаха протестите. Истината е,
Коментари Харесай

Крум Зарков, БСП: Някои от „новите“ партии имат гузни взаимоотношения с властта


" Днес се навършва една година, откогато започнаха митингите. Истината е, че сривът на предходната власт стартира доста преди този момент и ние от Българска социалистическа партия бяхме тези, които ден по ден в Народното събрание се борихме да опазим някаква остатъчна държавност от разрушителите. Събраха се хора с разнообразни политически убеждения, обединени от една и съща цел. ", напомни Крум Зарков, лидер на листата на " Българска социалистическа партия за България " в Русе в ефира на " Думата е ваша " по БСТВ

" Ние създадохме десетки законопроекти, които са подготвени на практика от на следващия ден да влязат и да създадат смяната - качествена промяна на политиката, която да е с грижа за хората. " Новите " партии имат интерес да назовават Българска социалистическа партия статукво, някои от тях имат гузни взаимоотношения с властта. Лесно е да имаш общ конкурент, само че в този момент би трябвало да имаме обща цел. Целите на Българска социалистическа партия са повишение на приходите на хората, по-равномерно систематизиране сред районите. Северна България има доста огромни и тежки проблеми, които би трябвало да стартират да се вземат решение. Когато ние се борихме за локалната власт в Русе тези партии на " смяната " напълно ги нямаше на терена. Правим всичко допустимо да оправдаем упованията, гордея се с акцията, която направихме. ", съобщи Крум Зарков.

" Русе-град и област е моторът, той има потенциала да издърпа една огромна част от България напред, в случай че се развие земеделието и в случай че се създадат инфраструктурите, които свързват двата огромни европейски коридора, които се пресичат при нас. Необходим е втори мост на Дунав и би трябвало да се направи. Русе-Бяла е най-смъртоносната права в България, там започнахме митинга си. Не е обикновено да се пътува толкоз време до Търново и София. Един от първите ни цели е този път, мостът на Дунав и инфраструктурата. Плавателният път би трябвало да бъде развъртян. Дълго време на трансграничните планове беше гледано като на средство, посредством което някой нещо да усвои. Сътрудничеството с Румъния е извънредно значим въпрос. В листата ни има хора експерти, потвърдили се в своята сфера и младежи с извънреден капацитет ослепително бъдеще пред себе си. Един от огромните проблеми на Русе е това, че се струпват камиони и лишава време минаването на границата, те мърсят и унищожават и минават през общинската пътна мрежа, което е непрактично. Трябва институционална промяна и нов метод за носене на отговорност и приложение на Европейската спогодба за правата на индивида. "

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР