Днес съществуват много дефиниции на здравословния начин на живот, но

...
Днес съществуват много дефиниции на здравословния начин на живот, но
Коментари Харесай

Аюрведа клиник Банско – детокс, лечение и подмладяване

Днес съществуват доста дефиниции на здравословния метод на живот, само че най-старата от тях идва от Индия. Според античната аюрведична философия, датираща от преди повече от три хиляди години, здравето и дълголетието се крият в салдото сред три неразривно свързани детайла. Това са физическият, прочувственият и духовният свят на индивида.

Пътят към този баланс е дълъг и е самостоятелен за всекиго. А положителната вест е, че към този момент не е нужно да го откривате и преминавате сами.

Програмите в Аюрведа клиник Банско са особено основани, с цел да Ви предложат допустимо най-персонализираното пътешестване към положителното здраве – благодарение на квалифицирани индийски терапевти, профилирани процедури и цялостни стратегии за детокс, лекуване и подмладяване.

Какво е Аюрведа клиник Банско и какво предлага?

Аюрведа клиник Банско е първият в България аюрведичен център, който съчетава природосъобразно аюрведично лекуване и детоксикация на тялото по методите Пурвакарма и Панчакарма.

Центърът предлага аюрведични стратегии за филтриране на организма, лекуване, подмладяване и разкрасяване с дълготрайност от 8 до 22 дни. Всички стратегии се организират в петзвездния апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс в полите на Пирин планина.

По време на престоя си гостите имат целодневна стратегия с лечебни процедури, подобаващи физически интензивности и специфична аюрведична диета. За задачата се употребяват над 30 типа масла и 120 типа натурални лечебни средства с достоверен генезис.

С помощта на терапевтите и техните упътвания, посетителите на програмата реализират изцяло възстановяване на физическото и прочувствено здраве, възобновяване, енергизиране и мощен антистрес резултат.

За кого са подобаващи стратегиите в Аюрведа Банско?

Програмите на Аюрведа Банско са подобаващи както за хора с високостресов метод на живот, които търсят метод да се провиснал и да презаредят, по този начин и за хора със характерни здравословни положения, които търсят решение за проблемите си по натурален път.

Детоксът по метода Панчакарма пречиства по едно и също време тялото, мозъка и съзнанието. Същевременно се лекуват болести на храносмилателната, нервната, сърдечно-съдовата, половата и ендокринната система, дружно с дерматологични, психо-соматични и други типове признаци.

За оптимален възстановителен резултат при по-леките болести се предлага 11- или 15-дневен курс, а при по-сериозни положения ще видите най-хубави резултати след 22- или 25-дневен престой.

Периоди, условия и цени за престой

Програмите на Аюрведа клиник Банско през 2023 година се организират в интервала от 30 април до 19 ноември, като последната допустима дата за пускане на престоя е 22-и октовмри.

Посетителите могат да избират сред престой с дълготрайност от 8, 11, 15 или 22 дни съгласно желаната стратегия, а по време на престоя си – сред единично или двойно настаняване в първокласен апартамент в Лъки Банско. Цената за визитата зависи както от продължителността на програмата, по този начин и от вида на определеното настаняване. Всички условия и цени можете да видите в уеб страницата на Аюрведа Банско, където ще откриете повече информация за терапевтите, процедурите и дневната стратегия.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР