Днес със съдействието на МВнР България дари на Босна и

...
Днес със съдействието на МВнР България дари на Босна и
Коментари Харесай

България дари на Босна и Херцеговина 50 000 ваксини

Днес със съдействието на Министерство на външните работи България подари на Босна и Херцеговина 50 000 ваксини срещу COVID-19. Дарението е в символ на взаимност с напъните на страната за превъзмогване разпространяването на ковид, което е следващото доказателство за съществуващите другарски връзки сред двете страни, оповестиха от Министерство на външните работи.

България продължава твърдо да поддържа европейския и евроатлантическия път на Босна и Херцеговина, като остава ангажирана с активизирането на политически разговор, търговско-икономическото, културното, туристическото и военното съдействие и със основаването на още повече предпоставки за опознаване на двата народа, които са исторически свързани от епохи.

Министерство на външните работи насочва признателност към Министерството на външните работи и Министерството на гражданските въпроси на Босна и Херцеговина, както и към Министерство на здравеопазването на България, за помощта, която направи допустимо дарението да бъде осъществено в къси периоди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР