Днес Samsung пусна голямата мартенска актуализация на камерата и галерията

...
Днес Samsung пусна голямата мартенска актуализация на камерата и галерията
Коментари Харесай

Голямото месечно обновяване подобри работата на камерите на Samsung Galaxy S23

Днес Samsung пусна огромната мартенска актуализация на камерата и галерията за флагманската си серия смарт телефони Samsung Galaxy S23.

В тази актуализация са добавени функционалности за възстановяване на удобството за потребление на галерията, ускорена е работата на системата за автоматизирано фокусиране за правене на по-бързи фотоси.

„ Освен това подобрихме функционалността на камерата и качеството на изображенията, като обърнахме внимание на противоположната връзка, предоставена от притежателите на сходни смарт телефони. Благодарим ви за многочислените оферти “ – Samsung.

В галерията е добавена нова функционалност, която дава опция фотосите, които са в развой на обработка, да бъдат изтрити незабавно след снимането им и по този метод да се спре потреблението на систематични запаси. За по-бързо снимане работата на системата за автоматизирано фокусиране е изменена по този начин, че когато потребителят натисне бутона за снимане, да се направи фотография, даже и в случай че фокусът не е напълно надъхан. Тази алтернатива (приоритет на фокусирането или скоростта) може да бъде изменена в настройките на Camera Assistant.

Подобрена е рязкостта, понижено е трептенето и е добавено съобщение при слаба осветеност на закрито, откакто се включи опцията Camera Video Mode > Super Steady On.

„ За да направя добра фотография в режим Super Steady On, нуждая се от повече светлина “, е известието на Samsung.

Големината на ъпдейта е 922 MB.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР