Поради огромният зрителски интерес, Куклен театър – Русе обяви, че

...
Поради огромният зрителски интерес, Куклен театър – Русе обяви, че
Коментари Харесай

Няма свободни места за 1 юни в Куклен театър Русе

Поради големият зрителски интерес, Куклен спектакъл – Русе разгласи, че всички билети за „ Маша и Мечока “ на 1-ви юни – Международния ден на детето са изцяло изчерпани.

„ Благодарим от сърце на всички наши фенове за невероятната поддръжка. Оценяваме високо интереса ви към нашите постановки, което е несъмнено доказателство за високото качество на постановките в репертоара ни “, обявиха от управлението на Куклен спектакъл – Русе.

За тези малчугани и техните фамилии, които не съумяха да се снабдят с билети за утрешното зрелище, театърът предлага редица вълнуващи спектакли до края на месеца. В първата седмица на юни феновете могат да гледат „ Вълкът и седемте козлета “ от Мая и Митко Димитрови (за деца 3+ год.) и „ Браво Франклин “ по Полет Буржоа и Бренда Кларк (за деца 2+ год.). Спектаклите за деца се играят всяка сряда вечер и неделя от 11:00 часа.

Екипът на Куклен спектакъл Русе чака да зарадва публиката с тези и още чудесни постановки, гарантирайки магическо преживяване и незабравими страсти за всички възрасти. За настояща информация и резервации следете формалния уеб страница и обществените мрежи на театъра.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР