Днес съм избрала за вас пет италиански филма, които ви

...
Днес съм избрала за вас пет италиански филма, които ви
Коментари Харесай

5 италиански филма, които да гледате още сега

Днес съм избрала за вас пет италиански кино лентата, които ви предлагам да гледате още в идващите дни. Оказа се, че три от тях са на Паоло Дженовезе, който очевидно се обрисува като обичан мой италиански режисьор. Дори и да сте ги гледали, го направете още веднъж, изключително в случай че ви се приискат хубави страсти и майсторски разказана киноистория.

" Перфектни непознати " / " Perfetti Sconosciuti "



" Всеки има три живота: един обществен, един частен и един скришен. " Това написа на постера в Дома на киното и признавам си, ужасно ми е обичан. И постерът, и. Ако не сте го гледали (в което надълбоко се колебая, само че все пак), незабавно поправете този пропуск. Страхотно преживяване, поднесено ни от Паоло Дженовезе и ослепителен актьорски състав.

Накратко, другарска компания е на вечеря в дома на едно от фамилиите. Един от тях взема решение да насочи предизвикателство към всички: да се четат на глас всички получени по време на вечерята известия. Е, представете си до какви обстановки може да се стигне единствено... Финалът е великолепен!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР