Днес с вълнение ви срещаме с прекрасната Александра Гърдева, която

...
Днес с вълнение ви срещаме с прекрасната Александра Гърдева, която
Коментари Харесай

Александра Гърдева специално за Edna: „Благодаря на всички, които застанаха зад мен“

Днес с неспокойствие ви срещаме с прелестната Александра Гърдева, която евентуално ви се е усмихвала от тв приемника всяка седмица през последните няколко месеца. Надяваме се, че и вие, скъпи читатели, я обожавате тъкмо толкоз, колкото и ние!

Поговорихме си с нея за отстояването на полезностите, вътрешните борби и силата да продължиш напред с усмивка. Пожелаваме ви прелестно четене и дано имаме вяра по-силно в положителното, както самата Алекс ни предизвиква.

Живяла си и си работила много години в чужбина – кое е мястото, на което се приближи най-вече до себе си и откри най-вече истини, които да ти оказват помощ в живота?

Най-много истини за себе си, които да употребявам като опит, осъзнах в Испания. Tам живях с моя някогашен другар, с който бяхме дружно седем години. Там взех първите и най-важни уроци за себе си.

Кой е урокът, който си научила мъчно, само че през днешния ден играе значима роля в живота ти?

Най-трудният урок, който трябваше да науча, е, че аз не съм отговорна за възприятията на другите хора. Днес това доста ми оказва помощ да слагам своите граници, да съм наясно какво обичам и какво желая, без да изпитвам виновност, че индивидът против мен ще се почувства зле.

Съвременната жена е изправена пред доста борби. Би ли ни споделила какво правиш, с цел да поддържаш огъня в себе си?

Абсолютно съм съгласна, че актуалната жена има доста отговорности и ежедневно е изправена пред своята лична борба – тя може да е обвързвана с майчинството, кариерата, любовта.

Българската жена, актуалната жена се пробва да държи едно високо равнище и това извънредно доста изморява, изцежда нашата енергийна система.

Искам да ви кажа, че аз преминавам през моите борби посредством себеопознаване, посредством практики, които ми оказват помощ да държа високата си енергийна осцилация. Помага ми и моята Zhenterapy –групова терапия за изчистване на прочувственото и енергийното тяло посредством танц. Тази процедура я измислих тъкмо затова – да оказа помощ на себе си и на други хора да излезем от вътрешното си положение, което ни саботира.

Също по този начин виждам да се храня здравословно, тъй като храната е извънредно значима (нищо, че аз съм доста лакома!) – тя ни оказва помощ да държим високо енергийно положение. Освен това спортувам, когато мога, търча, съединявам се с природата, тъй като това е нашият жанр – при рода. За мен природата и сливането с нея е извънредно значим фактор за поддържането на психическото здраве. Важно е и да одобряваме повече билки, повече натурални артикули.

През последните няколко седмици в обществените мрежи те заливат големи талази от благосклонност и положителна сила. Как си обясняваш този плевел публичен интерес към теб, очакваше ли го?

Изобщо не допусках, че чак подобен огромен интерес ще има към мен.

Обяснявам си го с това, че България и феновете усетиха, че всичко, което претърпявам, е същинско.

Може би имат възприятие за правдивост, допустимо е да харесват моята ценностна система, която аз демонстрирах нееднократно. Смятам, че България просто държи на добротата, което за мен е извънредно значимо и толкоз доста ме радва, че не мога да го опиша.

Благодарна съм на всички хора, които застанаха зад мен, тъй като по този начин показахме, че би трябвало да бъдем по-добри хора, а не да се обръщаме против слабия.

Очаквайте втората част от диалога ни с Александра този понеделник (30 май), в която ще ви споделим повече за специалността хипнотерапевт и по какъв начин да се оправим с манипулаторите.

Слънчев уикенд!

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР