Днес Румен Радев навършва 60 години, а преди дни своя

...
Днес Румен Радев навършва 60 години, а преди дни своя
Коментари Харесай

Какво е общото между Борисов, Радев, Орбан и Тръмп?

Днес Румен Радев навършва 60 години, а преди дни своя 64-ти рожден ден отпразнува другият военачалник зодия близнаци – Бойко Борисов. Същата зодия са Петър Стоянов и Симеон Сакскубруготски, както и някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, който чества ден след Бойко Борисов и унгарският министър председател Виктор Орбан, който навърши 60 години на 31-ви май.

Когато през есента на 2016-а Тръмп в Съединени американски щати и Румен Радев в България победиха на президентските избори, бе обърнато внимание, че и двамата са несистемни играчи, които са спечелили против дами. У нас се разясняваше също, че и двамата имали повече от един брак.

Прилика се виждала и в това, че при успеха и на Тръмп, и на Радев попадало цифрата 5. Американецът е 45-ият президент, а българинът – петият демократично определен български държавен глава. Според наблюдаващите на процесите и двамата бележели смяната в политическата класа.

Близнаците са въздушен знак, който символизира връзката, търговията, интелектуалната активност. Като се абстрахираме от изключенията, представителите на зодията са интелигентни, общителни, адаптивни, с гъвкава мисъл, словоохотливи, любопитни, умеещи да внушават. Отрицателните им черти са, че са разсеяни, бъбриви, елементарно лъжат, недискретни, повърхностни. Те са с двойнствена природа, могат да се изправят против проблемите, само че също са и отстъпчиви и непостоянни. Променят елементарно мнението си и постоянно не извършват замислите си до дъно.

И при Борисов, и при Радев можем да открием множеството от тези характерности. Трябва да отбележим въпреки всичко, че военната дисциплинираност е оставила своя отпечатък върху държанието на президента.

Бързият разум и реакции на Близнаците (а при Борисов и мощната интуиция) им дават предимство в спешни обстановки. Те поемат самодейността и постановат своята тактика в политическата игра. Майсторски употребяват грешките на съперниците си и бързо изменящите се условия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР