Днес премиерът Бойко Борисов, видимо раздразнен, категорично отрече, че смята

...
Днес премиерът Бойко Борисов, видимо раздразнен, категорично отрече, че смята
Коментари Харесай

Борисов: 2016-а иска да става президент, 2020-а се отрича

Днес министър председателят Бойко Борисов, очевидно нервиран, изрично отхвърли, че счита да се кандидатира за президент.

" Никога не съм казвал, че ще се кандидатирам за президент. Никога. Точно противоположното - постоянно съм казвал, че няма да се кандидатирам Чета всякакви такива едни приказки, че аз съм щял... Даже разбори - дали ме доближава, дали ме отдалечава. Няма - изкарваме си мандата и се занимавам с партията. Как повече да го кажа? ".

По този мотив bTV извади две безапелационни изявления на Борисов - от 2011 и от 2016 година, в които той в прав текст споделя, че ще се кандидатира за президент на България:

08.06.2011 година

" За идващите - не тези, за идващите президентски избори ще се кандидатирам за президент. Вече 10 години ми го задават тоя въпрос по кое време ще се кандидатирам. И завършвам с тази тематика ".

01.09.2016 година

" На идващите президентски избори. Не на тези, на идващите, ще се кандидатирам, тъй като тогава мисля, че към този момент ще съм на възраст, в която к`вот съм могъл съм дал в изпълнителната власт. Ще се кандидатирам просто поради играта, с цел да вземам участие, ей по този начин. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР