Днес пред човек могат да се открият широки перспективи за

...
Днес пред човек могат да се открият широки перспективи за
Коментари Харесай

Днес могат да се открият широки перспективи за достигане до щастието

Днес пред човек могат да се открият необятни вероятности за постигане до щастието.

В часовете сред 10:00ч и 13:00ч ще въздейства квадратурата на Слънцето и Луната. Може да ви обхване унесеност, неприятно въодушевление, прочувствената нестабилност, крах на физическите сили, нерешителност. Намалява обективността и нараства заплахата от неточности.

В часовете сред 16:00ч и 19:00ч ще въздейства квадратурата на луната със Сатурн. Избягвайте да имате срещи, както и общуването с по-възрастни от вас, с родители. Не се учудвайте, в случай че се почувствате тъжни, изпълнени с безпокойствие и паники, меланхолични. Неблагоприятно е и за здравето. Към 17:00ч ще се прибави и въздействието от секстила на Луната с Юпитер и това ще облекчи малко описаните отрицателни трендове.

Луната е в символ Везни до 03:24ч на 31 декември.

Човек е изключително сензитивен в този миг към хармонията и към дисхармонията в околната среда. Лунните въздействия подготвят към народна власт, колегиалност, съдействие. Засилва се общителността, емоционалността, нараства ползата към противоположния пол, изостря се възприятието за правдивост. Преобладава колебливост. Погрижете се всичко да бъде в ред в дома ви. Здравето ще зависи от хармонията на околната среда.

Да не се претрупват бъбреците, тъй като в този момент са уязвими.

Доминиращ 22 лунен ден от 23:54ч на 28 декември до 01:02ч на 30 декември.

Хубав, спокоен и удобен лунен ден. Ден на мъдростта, тайните познания и неприкосновеността. Енергията му усъвършенства умствените качества, ускорява способността за духовно и креативно обновяване. Изостря се възприятието за правдивост. Сега новите познания се получават изключително добре, появяват се нови хрумвания и решения. Трябва да се чете сред редовете. Подходящо време за предаване на опит и познания. Добре е да се медитира върху сакрални знаци, мандали, карти таро, руни.

В този лунен ден пред човек могат да се открият необятни вероятности за постигане до щастието. Препятствията, които се появяват не са огромни проблеми, а служат единствено като тренажор. Трябва да се търси позитивната страна на всичко, което се случва.

Добре е да се демонстрира благотворителност и милосърдие, да се вършат дарове, въпреки и нещо дребно. Добродетелта през днешния ден дава огромни резултати. Всеки, който замисля нещо неприятно е жертван на неуспех. Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф или приятност. Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да повлече след себе си доста непредсказуеми събития. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Избягвайте непотребното натоварване със разногласия и спорове.

Днес е добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Пазете си нервите и здравето. Не се претоварвайте физически и прочувствено. Заболявания появили се в този ден са много рискови. Необходимо е да се обърне изключително внимание на бедрената кост, кръста, долната част на гръбначния дирек. По-добре да не вършиме внезапни придвижвания. Хапнете си добре, с цел да заредите стомаха, само че без преяждане. Употребявайте повече зеленчуци, въобще растителна храна в огромни количества. Единственият лунен ден, когато използването на сладко е желателна и по всякакъв начин се приветства.

Сексът в този лунен ден може да бъде спокоен, муден и не толкоз деен.

Подстригване – Може след подстригването в този ден да придобиете нещо ново, само че също по този начин да прибавите и няколко непотребни кг. Не се подстригвайте доста късо!

Покупки - Благоприятно е за покупки на облекла и декорации, за неща доставящи наслаждение.

Сънища – В съня си ще видите знаци, които ще ви оказват помощ да разберете в коя част от своята Душа би трябвало да внесете светлина и наслада. Опирайки се на знаците на вашия сън, нужно е да видите къде непрекъснато допускате неточности и кое ви пречи да усетите пълноценно насладата от битието. Сънищата единствено призори имат значение.

Днес е 14 безоблачен ден – Денят е отдаден на всички страдащи души. Проявявайте повече обич, добрина и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Особено се предлага да ухажвате, да се грижите и да нахраните животните, в това число бездомните. Хубаво е в този ден да си вземете домакински любим в къщи. Също по този начин добре е да раздавате дарове, да подавате лепта, самун и да се молите за душите на умрелите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР