Днес политическа партия Български възход ще проведе учредителното си събрание

...
Днес политическа партия Български възход ще проведе учредителното си събрание
Коментари Харесай

Стефан Янев учредява днес партията Български възход

Днес политическа партия " Български напредък " ще организира учредителното си заседание в зала 3 на НДК. Инициатор е някогашният длъжностен министър-председател.

Сред по-известните лица в инициативния комитет са някогашния длъжностен министър на районното развиване Виолета Комитова, изпълнителният шеф на Борда по туризъм Поля Карастоянова, някогашния заместник-министър на енергетиката в служебния кабинет Георги Самандов и някогашния заместник-министър на защитата Ралица Симеонова. Припомням, че на заседание на Инициативния комитет на политическата групировка, която се организира през май, Янев разгласи, че партията ще бъде националконсервативна, насочена към българските полезности. Това удостовери и пред " Хоризонт " през седмицата:

" Партията и профила на хората, съидейниците в така наречен бранш на националния консерватизъм. Националната страна България е задачата. Защитата на националните ползи на българската страна, отбраната и на съществуването и просперитета на страната в обозримо бъдеще ".

акцентира, че участието на България в Европейски Съюз е преимущество за българската стопанска система:

" От чисто прагматична позиция въобще не би трябвало да си задаваме подобен вид сюжет и мислене, че нашето вероятно овакантяване на Европейски Съюз би ни донесло нещо по-добро ".

Бъдещата партия няма да прокарва червени линии:

" Ние ще работим с всички други български партии, показани в българския парламент. На базата на ясни правила, които ще бъдат ясно оповестени пред българските жители ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР