Днес Polestar анонсира първите подробности за третото си пазарно предложение- Polestar

...
Днес Polestar анонсира първите подробности
за третото си пазарно предложение- Polestar
Коментари Харесай

Първи поглед към Polestar 3. Електромобилът ще се произвежда в САЩ

Днес Polestar анонсира първите подробности за третото си пазарно предложение- Polestar 3, който ще бъде първата електрическа SUV кола на марката.

От Polestar споделят, че Polestar 3 ще бъде аеродинамично усъвършенстван състезателен SUV, производството на който ще се осъществява дружно с това на автомобилите Volvo в комплекса на марката в Риджвил, Южна Каролина. От компанията акцентират върху това, че сглобяваните в САЩ коли Polestar ще бъдат предназначени за продажба в Страната на неограничените благоприятни условия.

"Polestar 3 ще се създава в Америка, за американските клиенти ", коментира Томас Ингенлат, изпълнителен шеф на . "Спомням си отличната реакция, когато за първи път споделих визията на Polestar за Съединени американски щати и съм горд, че първият ни SUV ще се сглобява в Южна Каролина ".

Polestar 3 ще сложи началото на ново поколение платформа за електрически автомобили на компанията майка Volvo Car Group, която е разработена от нулата за пълната електрификация на групата.

От Polestar споделят, че Polestar 3 ще разполага с иновативни решения за съгласуваност, като ще се разчита на неповторимото за индустрията съдействие с Гугъл, под формата на интегрираната Android Automotive OS.

Производството на Polestar 3 се чака да започне през идната година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР