Днес показахме, че правителството може да преговаря със социалните партньори

...
Днес показахме, че правителството може да преговаря със социалните партньори
Коментари Харесай

Кирил Петков след преговорите с протестиращите: Много съм щастлив, че стигнахме до този краен резултат

Днес показахме, че държавното управление може да договаря със обществените сътрудници по метод, по който да се реализира резултат. Това съобщи съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков след близо седемчасовите договаряния сред представителите на властта, депутати от ръководещото болшинство и опозицията с протестиращите енергетици и миньори, съобщи кореспондент на " Фокус “.

" Академик Денков в действителност сподели водачество през днешния ден и ние, като политически партии го подкрепихме, само че той сподели, че в действителност се грижи за хората и хората, които се съмняваха какви са неговите претекстове са към този момент безусловно уверени, че той мисли най-хубавото за всички тях ", съобщи съпредседателят на ПП-ДБ.

" Много съм благополучен, че стигнахме до този краен резултат и както при земеделците, по този начин и при енергетиците, се вижда, че когато това държавно управление работи единствено с една цел - да има краен резултат за хората, които чакат да имат по-добър живот, това може да бъде реализирано ", сподели още Петков.

На въпрос ще бъдат ли изтеглени териториалните проекти, които държавното управление изпрати в края на предходната седмица до Европейската комисия, Петков отговори по този начин: " Териториалният проект, както е дефиниран сега, имаме три месеца да се добавя, моделира, по някакъв метод да се направи по този начин, че да е оптимално съответен и за българската енергетика, и за Брюксел ".

Бившият министър председател съобщи, че от самото начало на диалозите " Възраждане " и " ИТН " са се опитвали да насочват настроението на протестиращите към настояването на оставката на държавното управление.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР