Днес по време на поредното заседание по делото за тежката

...
Днес по време на поредното заседание по делото за тежката
Коментари Харесай

Делото „Семерджиев“ продължава: Разпитаха приятеля на Радева и дали е казал „Жоро е направил мазало“

Днес по време на следващото съвещание по делото за тежката злополука на столичния бул. „ Черни връх “ с беше дискутирано дали приятелят на полицайката Симона Радева е споделил по телефона:

„ Жоро е направил мазало “

Мирослав Якимов , който е бил полицейски чиновник по време на пътното произшествие, отхвърли да е декларирал това по време на разпит Националната следствена работа, както е записано в протокол. Той изясни, представен от „ Българска национална телевизия “, че го е подписал без да го прочете .

Якимов е измежду първите служители на реда, пристигнали на местопроизшествието. Той твърди, че е видял първо удареното такси, а по-късно джипът . Видял и мъж, облечен в бяло, който казвал, че е боен прокурор. Докато е бил на място се е чул няколко пъти с Радева , която по думите му е разказала, че е не запомнила ключовете за жилището си в автомивката на Семерджиев и ще отиде да си ги прибере, както и че се е скарала с майка си.

Малко по-късно Радева е посетила региона на злополуката , като била отвън периметъра й. Якимов е безапелационен, че първоначално не е познал колата на Семерджиев . Имало джанта, която му приличала на тази от неговия джип, само че не бил сигурен.

Мирослав Якимов призна, че е употребявал гратис услугите на автомивката на Семерджиев за персоналната си кола, като това е ставало след покана на обвинения. Той считал, че автомивката не работи и поради това не заплаща.

В началото на съвещанието Якимов съобщи, че е познавал Семерджиев единствено по физиономия, само че малко по-късно разкри, че обвиненият е желал телефонния му номер и са комуникирали най-вече през приложение.

По време на съвещанието беше разпитана и майката на Радева.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР