Днес, по време на обявяването на бизнес резултатите си от

...
Днес, по време на обявяването на бизнес резултатите си от
Коментари Харесай

CUPRA стъпва в САЩ до края на десетилетието

Днес, по време на оповестяването на бизнес резултатите си от миналата календарна година, Уейн Грифитс- изпълнителен шеф на SEAT и CUPRA, разгласи, че CUPRA ще стъпи публично на пазара на Съединените Американски Щати.

" До края на десетилетието, CUPRA ще навлезе на пазара на Съединените Американски Щати ", сподели Грифитс. " Планираме да стартираме с батерийната версия (100% електрическо задвижване) на Formentor и с по-голям електрически SUV кросовър. SUV кросовърът ще се създава в заводите на Volkswagen Group в района на Северна Америка, в това число и в Мексико ".

Според анонса на Грифитс, в началото Cupra ще бъде стартирана в избрани щати на източното и западното крайбрежие, както и в Тексас, Флорида, Невада и други, като колите ще се осъществят " посредством нов модел на дистрибуция ".

Успоредно с горния анонс, от Cupra споделят, че ще продължат с офанзивата си на одобрени пазари, като ще засилят позициите си с отварянето на нови CUPRA City Garages центрове в Истанбул, Виена, Манчестър и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР