Днес PEUGEOT разпространи първите официални снимки, информация и видео на изцяло новото

...
Днес PEUGEOT разпространи първите официални
снимки, информация и видео на изцяло
новото
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2019: Новото PEUGEOT 208 е и електромобил

Днес PEUGEOT популяризира първите официални снимки, информация и видео на изцяло новото си 208, което ще дебютира на щанда на марката на интернационалното ревю в Женева при започване на идващия месец.

Новото PEUGEOT 208, което е създадено на модулната CMP (Common Modular Platform) платформа, ще бъде стартирано на пазара в Европа през есента на тази година, като ще дебютира с наистина нов, доста по-динамичен, но и моден екстериорен дизайн, пресен, високотехнологичен и ергономичен интериор,

От PEUGEOT анонсират, че новото 208 ще бъде по-икономично в съпоставяне с предшественика си, като съществени фактори за постигането на това са пониженото му с 30 кг тегло, оптимизираната аеродинамика с равно подподово пространство и електронно контролирани въздуховоди, специфични гуми и окачване, и оптимизирана и разширена гама задвижващи елементи.

Основен акцент при новото PEUGEOT 208 е неговата трансформация e-208, която е с изцяло електрическо задвижване с мощност от 136 конски сили и 260 Нм, и предлага опция за избор сред три основни режима на работа- Eco, Normal и Sport. Електрическата версия идва и с два режима на работа на системата за регенериране на спирачната сила.



Батерията на PEUGEOT e-208 е потенциал от 50 kWh, което е задоволително за изминаването на пробег от до 340 километра (WLTP процедура на замерване) и 450 километра (NEDC), и идва със заводска гаранция от осем години или 160 000 километра за 70% от потенциала си.

Презареждането на батерията на PEUGEOT e-208 позволява зареждане в три основни режима- посредством домашната апаратура за 16 часа, благодарение на Wall Box (11 kW) система за 5 часа и 15 минути и с апаратура за бърза заряд (100 kW), като в тази ситуация може да бъде постигнат заряд от 80% за 30 минути.



В гамата мотори за новото Peugeot 208 фигурират и типичен версии с агрегати с вътрешно горене, в това число модификациите PureTech 75 S&S BVM5, PureTech 100 S&S BVM6 или EAT8, PureTech 130 S&S EAT8 и BlueHDi 100 S&S BVM6.

В оборудването на новото 208 ще могат да бъдат включени и редица системи за повишаване на сигурността и комфорта на придвижването, включително адаптивен круз надзор, система за позициониране на автомобила на пътното платно, паркинг асистент, система за задържане на колата в пътното платно, автоматизирани светлини и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР