Днес от югозапад облачността ще намалява. Това съобщи за Агенция

...
Днес от югозапад облачността ще намалява. Това съобщи за Агенция
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 18 януари

Днес от югозапад облачността ще понижава. Това заяви за Агенция " Фокус " Виктория Клещанова, дежурен синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). През деня над по-голямата част от страната ще е слънчево, повече облаци ще има над североизточните региони.  Сутринта ще е студено с минимални температури най-вече сред минус 11° и минус 6°, а оптималните ще са сред минус 3° и 2°. Атмосферното налягане ще се покачва и ще е по-високо от междинното за месеца.
Над Черноморието ще е най-вече слънчево, повече облаци ще има над северното крайбрежие, където ще духа до сдържан запад-северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са сред 1° и 2°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
 Седмична прогноза за времето за 18-24 януари Седмична прогноза за времето за 18-24 януари
Новата седмица стартира с ясно, само че студено време. В понеделник и вторник над цялата страна ще бъде най-вече слънчево, тук-там с промен...
Над планините облачността ще понижава до най-вече слънчево. В утринните часове по-високите елементи на планините от Западна България към момента ще прехвърча сняг. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Студено време с оптималната температура на височина 1200 метра към минус 8°, на 2000 метра - към минус 14°.
През идващите дни ще доминира слънчево време. Във вторник ще духа слаб, в Дунавската низина до сдържан вятър от запад-северозапад, а в сряда и четвъртък от югозапад. Ще стартира покачване на температурите, първо на дневните и в четвъртък оптималните ще са сред 6° и 11°. Сутрин в обособени региони в низините и котловините, при намаляване напразно, ще се образува мъгла.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР