Днес облачността ще е променлива, преди обяд над източните райони

...
Днес облачността ще е променлива, преди обяд над източните райони
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 17 октомври

Днес облачността ще е променлива, преди обяд над източните региони ще е забележителна и тук-там там към момента ще превалява дъжд.
Това заяви за организация „ Фокус ” дежурният синоптик Мартин Славчев от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). С сдържан северозападен вятър ще продължи да прониква студен въздух. Максималните температури ще са сред 17° и 22°. Атмосферното налягане ще се покачва, само че ще се задържи по-ниско от междинното за месеца.
 Прогноза за времето - 16 октомври (петък) Прогноза за времето - 16 октомври (петък)
Преди обяд над Западна, а след обяд и над Централна България облачността ще е забележителна и на доста места там ще превалява дъжд. Същест...
Над Черноморието преди обяд ще е най-вече облачно, тук-там с превалявания от дъжд. След обяд облачността ще намалее до най-вече слънчево. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максимални температури на въздуха сред 19° и 22°. Температурата на морската вода е 20-22°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.
Над планините облачността ще е променлива. Върховете постоянно ще са в мъгла. На обособени места ще има слаби превалявания от дъжд, над 2200 метра ще прехвърчи и слаб сняг. Ще духа сдържан западен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 13°, на 2000 метра - към 5°.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР