Днес облачността ще е по-често значителна, след обяд купеста и

...
Днес облачността ще е по-често значителна, след обяд купеста и
Коментари Харесай

Хладно, ветровито и дъждовно време днес

Днес облачността ще е по-често забележителна, след обяд купеста и купесто-дъждовна. На места ще има превалявания, основно след обяд в обособени региони съпроводени от гръмотевици. Ще е прохладно с сдържан, в Дунавската низина и западната част от Горнотракийската равнина краткотрайно мощен северозападен вятър, с който ще стартира захлаждане. Максималните температури ще са от 22°-23° в северозападните региони до 29°-30° в южните.

И по Черноморието ще е прохладно с сдържан, по северното крайбрежие краткотрайно мощен северозападен вятър. Облачността ще е променлива, по-често забележителна и на обособени места ще има слаби превалявания. Максималните температури ще са сред 25° и 28°. Температурата на морската вода е 22°-23°. Вълнението на морето ще отслабне и ще е към 2 бала.

В планините облачността ще е променлива, постоянно забележителна. На места ще има превалявания от дъжд, след обяд съпроводени с гръмотевици. Ще е прохладно със мощен до плевел вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 20°, на 2000 метра - към 12°.

През идващите дни ще има променлива облачност, на обособени места ще има слаби валежи. В неделя ще остане прохладно, с максималнитемператури сред 23° и 28°. В понеделник вятърът ще отслабне и температурите краткотрайно едва ще се покачат, само че във вторник още веднъж ще тръгнат надолу.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР