Днес няма да влизаме в пленарна зала, обяви пред btv

...
Днес няма да влизаме в пленарна зала, обяви пред btv
Коментари Харесай

БСП бойкотира заседанието на депутатите

Днес няма да влизаме в пленарна зала, разгласи пред btv Крум Зарков от.
64 дни на. 64 дни, в които хората, които се борят за правата си бяха наричани по какъв ли не метод от хората, които са вътре в залата. А през вчерашния ден министър председателят Борисов ги разгласи и за мафия. При такова опълчване на действителностите, всеки би трябвало да избере страна. Страната на Българска социалистическа партия е до недоволните, сподели още той.
 Българска социалистическа партия зове: Утре всички на митинг Българска социалистическа партия зове: Утре всички на митинг
На взаимно съвещание Изпълнителното бюро на Националния съвет на Българска социалистическа партия и управлението на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " единомислещо показаха п...
Ние ще се включим в митинга. Мислим, че настояванията им за оставки са изцяло основателни. В продъжение на 3 години и половина бяха вътре в Народното събрание, в този момент ще сме извън, продължи той.
От Българска социалистическа партия отхвърлиха да с евъзползват от митинга, с претекст, че нямат отличителни политически знаци и че не държат политически речи от трибуната на митинга.
По места деятелите на партията желали националните им представители да поддържат митинга, по тази причина те в този момент заставали зад протестиращите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР