Днес не е добър ден за операции, както и за

...
Днес не е добър ден за операции, както и за
Коментари Харесай

Енергията на деня е много силна, използвайте я внимателно и предпазливо

Днес не е добър ден за интервенции, както и за изясняване на връзки заради неподходящите аспекти на Луната.

Луната e знак Водолей до 15:28ч на 22 септември.

Луната в този знак прави хората по-чувствителни и нервни. Нараства интереса към всичко ново, извънредно. Подходящо време за съзидание. Засилва се устрема към независимост и самостоятелност. Не се предлага в този момент човек да се товари с отговорности и задания. Благоприятно време за другарство с хора, които споделят ползи като вашите. Неподходящо време за смяна на местоработата. Да не се сменят медикаментите и метода на лекуване.

Възможно обостряне на всевъзможни ревматични заболявания, провали на ставите и костите. Противопоказни са всички интервенции на ставите, процедури свързани с краката, лекуване на артрит, нервна система, очни заболявания. Не вървете пешком на дълги дистанции, не стойте дълго време прави.

Хронология на лунните дни:

11-ти лунен ден, който стартира от 16:40ч на 19 септември и продължава до 17:20ч на 20 септември.

Символите на лунния ден са короната и лабиринта. Короната е знак на властта, олицетворяваща силата и силата. Лабиринтът има доста смисли, само че всички те имат една същина. Това е знак на придвижване, път цялостен с тествания.

Най-активният ден на лунния месец. Свързва се със знака Лъв. Енергията на деня е доста мощна. С тази сила би трябвало да сте доста деликатни и внимателни. Тя би трябвало да се употребява единствено за съзидателни действия. Мощни сили се пробуждат в човешкото тяло и в случай че не знаете по какъв начин да се справяте с тях, можете несъзнателно да си създадете проблеми. Пасивността е нежелателна, само че не би трябвало също по този начин да се занимавате с нищо комплицирано и съществено. Не бива да се претоварвате. Необходимо е да се внимава при всяка работа.

Можете да се грижите за околните си, да им давате дарове и като цяло да раздавате любовта си към другите хора, колкото е допустимо повече. Сдържайте се от пристъпи на яд и гняв. Изходът от събитията ще е мъчно предсказуем.

Благоприятно за:

добър ден за дотъкмяване на започнатото;

за креативна работа;

за научна дейност;

за пътуване;

може да ядете каквото поискате;

за подкастряне (повишава проницателността на ума)

Неблагоприятно за:

за нови каузи и начинания;

за бизнес каузи и търговия - вероятни са загуби;

за финансови операции;

за покупко-продажба на недвижими имоти;

за другарство – допустимо е да избухне агресия;

за отмора (само кратка);

за физически натоварвания;

за подписване на брак.

Убийството на всяко живо създание в този ден е противопоказано. Обикновено в този лунен ден има мощно взаимоотношение с животинския свят, тъй че ловуването и убиването на животните през днешния ден е невероятно. Да не се убиват даже инсекти. Лош знак са падащи вилици и ножове.

Сънищата (сряда с/у четвъртък) - В 11 лунен ден силата на Луната е мощно обвързвана с нашето подсъзнание, заради което е толкоз мъчно за нас да го направляваме. И както знаете, подсъзнание нормално се демонстрира в нашите сънища. Ето за какво сънищата на този лунен ден са директно свързани с нашата душeвност и демонстрират каква позиция по пътя си заемате. Ако сте имали доста динамичен и прелестен сън, това може да значи, че силата ви е на вярното равнище. Това демонстрира също, че в живота си заемате дейна позиция и нещата вървят добре за вас. Ако в съня си сте пасивни и мрачни, значи, че в живота си плувате по течението, като поемате несъзнателно ударите на ориста. В този случай се предлага да преразгледате позицията си и да измененията нещо в живота си, с цел да не бъдете безволева марионетка, подмятана от житейските условия.

Следва 12-ти лунен ден, който стартира от 17:20ч на 20 септември и продължава до 17:56ч на 21 септември.

Добре е да се посвети времето на дома и фамилията, както и на щедрост - може да се дава лепта, да се вършат дарове, да се извършват молбите на други хора. Отнасяйте се към другите по този начин, както бихте желали те да се отнасят към вас и тогава ще намерите успокоение, обич и наслада.

Въздържайте се от груба храна, месо, яйца и риба. Твърде потребни ще бъдат орехите, плодовите сокове и алено изсъхнало вино.

Подстрижката в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.

Днес е 4 безоблачен ден - Денят се смята за тежък и под напрежение. Време за осъществяване на дълга. Ден на битка за правото, за състрадание и отбрана на слабите и беззащитните. Трябва да се застъпвате за тези, които са бити и унижени. Борете се за правдата, защитавайте честа и достолепието на другите хора, оказвайте помощ на близки, другари или просто познати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР