Днес нашият гост-автор Станимир Михов ни предизвиква да влезем във

...
Днес нашият гост-автор Станимир Михов ни предизвиква да влезем във
Коментари Харесай

5 лесни упражнения, с които да влезем бързо във форма

Днес нашият гост-автор Станимир Михов ни провокира да влезем във форма с тези лесни, но ефективни   , комбинирани в бърза кръгова подготовка.

За осъществяването на тренировката не са нужни фитнес уреди или специфична екипировка, а единствено тежестта на личното тяло. Упражненията са ефикасни за изгаряне на мазнини и поддържане на добра спортна форма. Голям плюс е и фактът, че могат да се изпълнят безусловно на всички места, без да лишават доста време.

Упражненията в тренировката се извършват под формата на кръгова подготовка. Това значи, че почивката идва, откакто приключите с всички извършения, които са общо 5 на брой. Всяко упражнение ще бъде изпълнено за 20 секунди, а целият кръг може да се повтори сред 2 и 5 пъти. Може да регулирате както секундите за осъществяване на, по този начин и какъв брой пъти ще ги повторите съгласно своето фитнес равнище.

Най-важното изискване, с цел да се реализира изгаряне на мазнини и намаляване с, е да не се почива сред упражненията. На начинаещи предлагам да започват единствено с 1 кръг от всички извършения, по 20 секунди всяко, като се поддържа постепенно или приблизително движение. Няма потребност да се бърза, с цел да се направи добра подготовка.

Упражненията от кръговата подготовка:

1. Клек/Squat – 20 секунди
2. Лицеви опори/Push Ups – 20 секунди
3. Кофички/Dips – 20 секунди
4. Активен /Running Plank – 20 секунди
5. Въображаемо скачащо въже/Imaginary Jumping Rope – 20 секунди
6. Край или повтаряме от упражнение 1.

Вижте.

 

Станимир Михов е фитнес инструктор и личен треньор, приключил в НСА фитнес и фитнес-културизъм. Всичко за него и неговата работа можете да видите на  му, във  или в  канала му. Там ще откриете доста потребни публикации, видео тренировки, ще се запознаете с постигнатите резултати на удовлетворени клиенти и още доста друга потребна информация.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР