Днес , наш любим моден блогър с утвърден личен стил

...
Днес , наш любим моден блогър с утвърден личен стил
Коментари Харесай

Сирма Маркова: Моят ден с Moto Z

Днес, наш обичан фешън блогър с одобрен персонален жанр и с потвърдена във времето дарба по един непредвиден и трогателен метод да основава изкуство даже и в всекидневието, ни разрешава да надникнем през нейните очи в света на Moto Z – най-новият смарт телефон на Lenovo, създаден по революционна модулна технология. Освен усещанията си от функционалностите и новаторските благоприятни условия на Moto Z Сирма споделя с нас и няколко скъпи насоки по отношение на персонализирането на смарт телефона и превръщането му в акцент от цялостната ни визия.

За малко имах опцията да се насладя на компанията на  Moto Z  и би трябвало да призная, че той в действителност съумя да ме впечатли. Смартфонът, който употребявам сега, е превъзходен, само че несъмнено не дава отговор на моите условия и потребности, тъй че се оглеждам за нещо ново, което ще успее да направи живота ми по-лесен, по-забавен и по-цветен.

Първото ми усещане от  беше обвързвано с елегантния му дизайн – смарт телефонът е извънредно тъничък и лек. Размерът му е малко по-голям, в сравнение с бих желала, само че поради поддържаната от екрана много сериозна резолюция, с помощта на която изображението остава положително даже и при взор към екрана под дребен ъгъл, може би бих могла да направя компромис с размера.



За хора като мен, за които с изключение на всичко друго и дизайнът е от значително значение, екипът на Lenovo е основал и  шест дизайнерски гръбчета , с които елементарно бихте могли да персонализирате Moto Z по отношение на персоналните си желания . Ако желаете да акцентирате върху смарт телефона си и той да се трансформира в детайл от визията ви, тогава наложително поставете гръбчето с керемиденочервения цвят . Този толкоз богат звук наподобява прелестно в композиция както с монохромни, по този начин и с други комплицирани цветове и придава едно извънредно меко и топло лъчение на телефона. Вариантите на фладер носят естетиката на естествените материали и биха разнообразили дори и по-строга официална визия по един доста внимателен метод. Със сигурност аз бих отбелязала този прелестен акцент, изключително в случай че го виждам в мъжка ръка. Двете черни гръбчета от фина кожа и от текстил са за тези моменти, в които желаете Moto Z да наподобява по допустимо най-елегантния метод. За фен на модата като мен смяната на визията на телефона и играта с цветовете и текстурите дават забавна опция за изпробване.



Трябва да загатна и опциите на  камерата  на Moto Z, които също ме впечатлиха. Снимките се получават с отлично качество дори и при по-слаба светлина. Не съм фен на селфитата  и не съм тествала предната камера, само че от Lenovo са помислили и за тези от вас, които обичат подобен вид фотоси. Предната камера е с широкоъгълен обектив, което разрешава снимане на по-голяма повърхност. Tова значи, че може да вършиме огромни групови фотоси с всичките си другари. Режимът за снимане на занимателен кадър пък ще ви накара да погледнете на видеото в нова светлина. Аз се забавлявах доста, до момента в който снимах какво ли не с тази функционалност, която се оказа ужасно пристрастяваща. Бихте могли да забавяте или да забързвате видеото, когато пожелаете, а резултатът е превъзходен.

Заедно с Moto Z получих и два от общо четирите новаторски модула, наречени  Moto Mods™ . Те съумяват да преобразят изцяло смарт телефона по този начин, че той получава напълно разнообразни функционалности. Прикрепването им става елементарно благодарение на мощни интегрирани магнити – секунди откакто бъде подложен, съответният модул е към този момент разпознат и подготвен за потребление.



Първият модул, към който посегнах за проба, несъмнено, беше  Hasselblad True Zoom. Той е особено основан за всички модерно, травъл, бюти и начин на живот блогъри, както и за всички фенове на   смарт телефон фотографията. Всъщност смарт телефонът се трансформира в полупрофесионален фотоапарат, освен това с грациозен дизайн и компактни размери. Хареса ми комфортният изнесен спусък – като че ли, до момента в който фотографирам, не държа телефон, а същински фотоапарат .

Вторият модул, който имах опция да тествам, беше  Insta-Share Projector Препоръчвам го на всички фенове на киното.  Диагоналът на прожекцията му доближава до 70 инча, което основава чудесна атмосфера за гледане на филми. Най-впечатляващата за мен функционалност на проектора е автоматизираната промяна на перспективните изкривявания на картината при позициониране под ъгъл. С други думи, смарт телефонът може да бъде подложен на всички места, без това да въздейства върху качеството на картината . Изпробвах го върху бялата си стена в стаята, на тавана, също и върху огромен бял книжен плик. Стига да имате подръка равна светла повърхнина, можете да се възползвате от този модул и да се насладите на  частния си киносалон .



Другите два модула, особено създадени за Moto Z, са Soundboost JBL speaker и Incipio offGRID Power Pack.  Soundboost JBL speaker   е основан за ценителите на   кристално чистия стерео тон. Ако беше допустимо да бъдат свързани по едно и също време Soundboost JBL speaker и Insta-Share Projector, единствено си представете по какъв начин това би преобразило пространството, в което се намираме – ще имаме същински киносалон!

Incipio offGRID Power Pack  е модулът, който сигурно се е налагало на всеки един от нас да има. Той удължава времето, през което можеш да използваш Moto Z, с още цели  22 часа допълнителен заряд . Често ми се случва в близост да няма контакт, в който да заредя телефона си, ето за какво концепцията на този модул ми се коства повече от добра.

Харесах Moto Z от пръв взор, а след няколкодневен тест останах мощно впечатлена от цялостното му показване, от стилните визии, които той придобива посредством промяната на гръбчетата си и от невероятните функционалности на революционните му модули.



С поддръжката на Lenovo
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР