Днес намаляващата Луна влиза в знак Близнаци от 00:10ч. Когато

...
Днес намаляващата Луна влиза в знак Близнаци от 00:10ч. Когато
Коментари Харесай

Мистичен ден, време за откровения, познания и тайни

Днес намаляващата Луна влиза в символ Близнаци от 00:10ч.

Когато Луната е в този знак, е доста значимо да има самоконтрол. Може да се почувствате прекомерно прочувствени и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни действия и непредвидените решения. Ще ви е присъща някаква вътрешна неопределеност. Опитайте се да постигнете естетика и баланс вътре в себе си. Хората стават по-общителни, по-дружелюбни. Не е уместно за занимания с рутинна работа. Полезно е да танцувате, да бъдете в приятна компания, на красиви места, да поддържате връзка с обичан човек, да се занимавате с творчество.

От маникюр е добре да се откажете. Добър резултат върху кожата на лицето оказва масажа. Уязвими са белите дробове, може да има затруднено дишане и запъхтяване. Бъдете деликатни с ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Уязвима е също нервната система.

Доминиращ 27 лунен ден от 03:54ч на 30 юни

Мистичен ден, време за откровения, знания и секрети. В този ден човек може да стигне до интуитивно прояснение или озарение, защото се задействат мистериите на Нептун. Време за подготовка за нов витален стадий.

Символ на деня е Магическия скиптър и точно в този момент може да получите всички познания, които са ви нужни, да разберете в какво направление би трябвало да се движите. Може да срещнете хора, да попаднете на книга или филм, да чуете инцидентен диалог, които ще ви дадат нужната информация, която да ви помогне да подобрите живота си. Бъдете с отворени сетива. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете умишлено и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената.

Днес добре се съчетават разсъдъка и интуицията. Добър ден за другарство с хора от по-старото потомство. Не забравяйте да посетите родители, баби, дядовци, други родственици. Те могат да ви научат на доста неща, могат да ви предложат разновидности за решение на проблемите ви. В този лунен ден получаваме практическа житейска мъдрост. Така че, в случай че възрастен човек изиска да ви каже нещо, не го отклонявайте, изслушайте го и му благодарете. Имате опция да погледнете по нов метод старите проблеми.

27лунен ден е добър за всяка работа, само че не се предлага да се стартират нищо ново. Той е изключително благополучен и сполучлив за тези, които правят положителни каузи. Не отхвърляйте предложение през днешния ден, само че помислите над него.

Камъни на деня са аметист, изумруд, розов кварц, селенит и лунен камък.

Секс - Много е значимо в основата на секса да стои любовта, близостта, другарските връзки, а освен чистата физиология. Идеално време за първи сексуален контакт или за зачатие.

Покупки- Не се предлага да се купуват нови неща.

Подстрижката е подобаваща е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане. Това ще ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките.

Сънищата - Обърнете им внимание. Те могат да ви разкрият нещо, което от дълго време желаете да узнаете.

12 безоблачен ден - Благоприятно е за изглаждане на разногласия, за оправяне на спорове, за помиряване. Проявете откровеност, добрина, миролюбивост, състрадание. Освободете се от страстите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Добре е да обърнете повече внимание на околните си и да им окажете помощ, в случай че е нужна.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР