Днес министърът на здравеопазването професор Костадин Ангелов ще посети Търговище,

...
Днес министърът на здравеопазването професор Костадин Ангелов ще посети Търговище,
Коментари Харесай

Министърът на здравеопазването в огнището на заразата

Днес министърът на опазването на здравето професор Костадин Ангелов ще посети Търговище, с цел да се запознае на място със основаната организация за ръководство и ограничение разпространяването на, съпбщава БГНЕС.
В региона към този момент са затворени пенсионерските клубове, а учениците от регионалния град минаха на онлайн образование. Заразените с ковид в последните 14 дни там са над 120 на 100 000 души население. Затруднение изпитва МБАЛ - Търговище, където всички кревати за лекуване на ковид са заети.
 Костадин Ангелов: Ще упорствам биоцентралата в с. Труд краткотрайно да бъде спряна, до момента в който бъдат отстранени несъответствията Костадин Ангелов: Ще упорствам биоцентралата в с. Труд краткотрайно да бъде спряна, до момента в който бъдат отстранени несъответствията
„ Проведохме съвещание на Областния спешен щаб, от което се убедих, че в Пловдив обстановката е извънредно добре следена, и...
В Благоевград пък не разрешиха сватбите и кръщенетата, като мярка за предотвратяване разрастването на болестта. Националният действен щаб предложи да се лимитират пътуванията до двете области.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР