Днес Меркурий (до 4 юни) и Слънцето (до 21 юни)

...
Днес Меркурий (до 4 юни) и Слънцето (до 21 юни)
Коментари Харесай

Началото на нов цикъл, който внася чиста енергия в живота

Днес Меркурий (до 4 юни) и Слънцето (до 21 юни) минават в символ Близнаци. Активира се въздушната буря. Започва нов цикъл, сменят се силите. Хората ще имат потребност от по-активна връзка, търсене на нова информация, познания, основаване на нови настоятелен и другарски връзки, както и пътешестване. Период удобен за образование, обучение, изпити и всевъзможни планове от интелектуален темперамент. Засилва се любознателността и интелектуалният капацитет.

Човек стартира да усеща, че е избрал верния път, въпреки и не лек, само че самият живот ще помогне да се заобиколят всички трудности.

Луната е в символ Стрелец до 10:57ч като в това време се движи на луфт. Да не се подхващат значими дейности.

Уязвими са черния дроб, бедрата, региона на таза, сухожилията, кръвоносната система. Въздържайте се от процедури за кръводаряване и кръвопреливане.

В 10:57ч Луната минава в символ Козирог, където ще остане до 20:50ч на 23 май. Не е добре през целия ден да се вадят зъби и лекуването им. Уязвими са коленете.

Доминиращ 17 лунен ден до 23:27ч (от 22:29ч на 20 май)

Ден за жизненост, забавление, развлечение и отмора. Носи оптимизъм, ентусиазъм и отвореност към света. Съдбата благославя дейностите ви и дава нови шансове. Пазете се от импулсивни и недомислени действия. Ако действате рационално, не нарушавате разпоредбите на деня, то шансът ще е на всички места с вас.

Днес намерете време да зарадвате вътрешното си дете. Позволете си това, което до момента не сте си разрешавали. Купете си нещо, за което от дълго време мечтаете (или сте мечтали като дете) и ще ви донесе наслада.

Ден за наслада от битието и реализиране на вътрешна независимост. В рамките на рационалното може да се впуснете в някое почтено премеждие или да извършите нещо безгрижно, само че което няма да навреди нито на вас, нито на близките.

17 лунен ден се свързва с интуитивното знание, преображението. Добре е да се отпуснете, не потискайте инстинктите, само че не би трябвало да се стига до крайности. Избягвайте да се напрягате, да нервничите. Трябва да има естетика, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време. Енергията е нужно да се направлява единствено в креативното русло.

Сега може да се яде и пие всичко, само че по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре алено.

Болестите на този ден имат блестящо изявени признаци, остра и дълга дълготрайност. Най- уязвима е ендокринната система, по тази причина е добре да няма хирургическо вмешателство и акупунктура. Благоприятно се отразяват подмладяващите процедури, масаж, аромотерапия.

Доброто време да се съберете цялото семейство даже без мотив и да се насладите на общуването. Прекрасен ден за обич и секс. Отпуснете се, оставете се на желанието си, няма потребност да сдържате своите еротични мечти, дано „ да падат облекла и задръжки….”, само че да се съблюдава въпреки всичко сдържаност.

В този лунен ден подстригването може да предизвика промени в живота. Ако не планирате такива, по-добре се въздържайте. Подходящо време за оцветяване на косите в рижави и тъмни тонове. Ако през днешния ден вплетете в косите си лента с жълто-червен цвят, ще привлечете силата на слънцето.

Удачен ден за всевъзможни покупки. Главното изискване е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното.

Сънища – Ако сте сънували кошмари, то значи, че от дълго време не можете да изпитате наслада от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от личния си затвор, в който сами сте се сложили.

Днес е 2 безоблачен ден – Успехът съпътства тези, които са подготвени да усвоят нещо ново. Полезно е освен да овладявате нови познания, само че и да предавате своя опит на другите, без да налагате своето мнение. Денят приканва към сериозен размисъл и успокоение. Помислите би трябвало да са чисти и ориентирани към благи каузи. Различавайте положителното от злото. Бъдете милостиви. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте толерантност към непознатите дефекти. Дайте на всеки правото на избор да реши самичък от какво се нуждае.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР