Днес Марс най-после излиза от своята ретроградност. Луната е в

...
Днес Марс най-после излиза от своята ретроградност. Луната е в
Коментари Харесай

Днес имат право да почиват само тези, които действително са заслужили

Днес Марс най-сетне излиза от своята назадничавост.

Луната е в символ Риби до 19:38ч на 28 август.

Луната в знака Риби усилва чувствителността, хората търсят грижи, внимание, схващане и състрадание. Засилва се мечтателността, притегля тайнственото и мистичното. Усещането за действителност отслабва, по тази причина е по-добре да не се подхващат значими неща, само че този интервал е удобен за изясняване на обстоятелствата. Децата стават по-чувствителни от нормално, капризни, кресливи, избират да "летят в облаците ". По това време не трябва да се дава воля на негативните страсти, защото това освен няма да помогне, а в противен случай, за дълго може да ви изкара от релсите. Старайте се да поддържате връзка единствено с хора, които са ви приятни. Когато Луната е в символ Риби е потребно да бъдете измежду природата, изключително при водоеми - това покачва тонуса, ускорява менталната сила. Уязвими са ходилата на краката.

Доминиращ е 16-ти лунен ден стартира от 20:26ч на 26 август и продължава до 20:55ч на 27 август.

Това е един ярък и чист ден, ден за миротворчество. Постига се равновесие и естетика сред физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Този ден е на Девата, която Георги Победоносец е освободил. Душата се чисти и чака като бял гълъб, по кое време ще бъде пусната от клетката.

Денят не се отличава с интензивност, способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената предлага нищо да не се подхваща. Днес имат право на отмора единствено тези, които фактически заслужават, които предните дни са работили. А тези, които са бездействали, могат да почувстват спад във физическата и моралната мощ. При тях ще липсва всякакво предпочитание, ще имат изменчиво въодушевление, целият свят ще им е крив и ще са непрекъснато раздразнителни. Но повода за всичко това са самите те.

Нужно е човек да се освободи от всевъзможни непотребни пристрастености и в случай че живее в сходство с силата на 16 лунен ден, то ще се радва на живота, ще обича природата, ще му е разбираем езика на растенията, животните и птиците. При изискване, че успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти - завист, злоба, празното любознание, отмъстителността, в случай че не е прекомерно прибързан и деен (защото денят изисква пасивност) - той ще придобие мъдрост и успокоение, ще стартира дългия път на нанагорнище по духовната стълбица и ще има непрекъсната връзка със своите ангели-хранители.

Постарайте се да стоите добродушно и спокойно, не започвайте да изяснявате връзки с никого и се пробвайте да разберете другите хора. Запазете равновесие и успокоение. В този ден не би трябвало да се крещи и да се държите безогледно. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се резервира равновесието в връзките. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас доста удобен.

Ден на чистите цветове - бяло, сребристо, небесносиньо. Време за контакти с природата, разходки, пътешестване. Ако се замърсят облеклата ни, даже едно петънце да има, това е симптом за духовна нечистотия. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Така човек, който непрекъснато е раздразним и се ядосва, страда от заболявания на жлъчката, а тъгата и депресията могат да се отразят, да вземем за пример на стомаха. Лечението се прави единствено с психотерапия и самовнушение.

Да не се ядат гъби и храна от скотски генезис, както и артикули, които имат фалически тип, да вземем за пример краставици, моркови, банани и други Благоприятно е да се медитира върху знаците на лунния ден - пеперудата, гълъба.

Не е уместно за покупки, подстрижка и за полови връзки и дори съпрузите би трябвало да го помнят това. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл.

17-ти лунен ден, който стартира от 20:55ч на 27 август и продължава до 21:23ч на 28 август.

Днес е 10 безоблачен ден – не се предлага доста да се работи. Не се предлага да бъдете тук-там с доста хора. Смята се, че е по-добре уединението, престояване в пещери, изби, затворени пространства. Откритите пространства в този момент са неприятни. Не се отнасяйте прекомерно съществено в този момент към живота. Ден за струпване на сили, не за разпиляването им. Повече почивайте!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР