Днес любимата на много от нас Блейк Лайвли навършва 32

...
Днес любимата на много от нас Блейк Лайвли навършва 32
Коментари Харесай

Блейк Лайвли на 32: Щастлива и красива!

Днес обичаната на доста от нас Блейк Лайвли навършва 32 години. Тя посреща рождения си ден бременна с трето дете от брачна половинка си Райън Рейнолдс, с който се срещат на снимачната площадка на „ Зеленият фенер “ през 2010 г. Двамата са дружно от 7 години, живеят в Паунд Ридж (Ню Йорк) и имат две дъщери – Джеймс (4 г.) и Инес (2 г.).

Актрисата е родена в Лос Анджелис в фамилията на актьорите Илейн и Ърнест Браун. Докато е дребна, тъй като родителите ѝ не желаят да я оставят на детегледачка, я записват на актьорско майсторство. Едва 10-годишна изиграва първата си роля във кино лентата Sandman, режисиран от татко ѝ. В гимназията е мажоретка, паралелно с това продължава да играе. Дори първата ѝ целувка се случва на екран, когато е на 16. Освен това и четиримата ѝ братя и сестри също са сегашни и някогашни артисти.  Блейк споделя, че за нея да стане актриса, изглеждало като призрачен сън, като в действителност брат ѝ Ерик изиграва огромна роля тук.

„ През целия си живот се упражнявах, с цел да отида в Станфорд. А брат ми Ерик... Той сподели: „ Мисля, че ще бъдеш актриса. “

В началото стартира да върви на прослушвания точно поради него, само че единствено няколко месеца по-късно печели ролята на Бриджит в „ Женско приятелство “. По време на прослушванията за „ Клюкарката “ обаче продуцентите се съмняват дали Блейк е най-хубавият избор за облика на Серина. Представяте ли си този сериал без нея?!

Актрисата дефинира готвенето като своя огромна пристрастеност. Неин кумир е Марта Стюарт и даже е взела участие в епизод на шоуто ѝ, в който двете дружно подготвят торта. Интериорният дизайн също ѝ доставя наслаждение, по тази причина от време на време подрежда и къщите на приятелите си.

Вероятно няма да забележим актрисата в идния нов сезон на „ Клюкарката “, само че пък можем да си я напомним в старите, както и в „ Женско приятелство “, „ Вечната Аделайн “, „ Опасни води “ и „ Диваци “... А в този момент да се върнем малко обратно във времето – разгледайте галерията!

 
Блейк Лайвли и Раян Рейнолдс - идеалната звездна двойка!

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР