Днес Лидия и Васил Петрови бяха закопчани зрелищно в центъра

...
Днес Лидия и Васил Петрови бяха закопчани зрелищно в центъра
Коментари Харесай

Само Struma.com! Eто защо бяха задържани Васил-Бахамата, съпругата му Лидия и синът им Димитър!

Днес Лидия и Васил Петрови бяха закопчани зрелищно в центъра на Благоевград, а синът им Димитър в София

Днес в центъра на Благоевград бяха арестувани Васил Петров-Бахамата и неговата брачна половинка Лидия, а в столицата, в жилището му е бил задържан и синът им Димитър. Семейството е зад решетките поради крупни измами, с които осъществили големи приходи, осигуряващи им първокласен метод на живот, разбра Първо Struma.com.

При обиски в жилищата на фамилията в Благоевград, Дупница и София са открити документи, уличаващи ги в лъжлива активност. Въвеждали в подвеждане десетки лица, обещаващи да им свършат против пари избрана работа.

Открити са доказателства - флашки сдокументи в жилищата им, освен на Бахамата и жена му, само че и в жилището, където е задържансинът им Димитър. Измамените са привиквани един по един в полицията, където са дали показания кой какъв брой пари е предал на фамилията. В момента работата на криминалистите от Благоевград продължава, а дребният Бахама, се придвижва под ескорт от София до Благоевград. Правят се обиски по всички парцели на фамилията, а очевидците един по един описват и пред арбитър, който организира разпити.

Арестът на Бахамата и цялото му семейство е резултат от траяла с месеци оперативна разработка. Освен за измамите те ще бъдат разследвани и за пране на пари, както и ще би трябвало да потвърждават приходите си, с които са закупили първокласните си коли и парцели.. Синът Димитър, който позираше с пачки към себе си, ще би трябвало да каже по какъв начин е придобил това " имане ". Според източници на Струма ком,ако не съумеят да потвърдят приходите си, ще се пристъпи към конфискуване на всичките тези екстри

Изключително сполучлива реализация на криминалистите в ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград се случи през днешния ден в регионалния център. Припомняме, че пред годините Васил Бахамата бе измежду известните лихвари в Дупница и Благоевград, част от групировката на известните братя Галеви в Дупница и емблематично име в ъндърграунда. Съпругата му Лидия пък бе арестувана преди месеци на Граничен контролно-пропусквателен пункт Златарево с кокаин. Синът им демонстративно " пилеше гуми " по улиците на града с първокласните си коли, обезпечени от татко му, демонстрирайки забележителен метод на живот. Семейството ще остане зад решетките 24 часа, а след това евентуално ще има и разпореждане на прокуратурата за удължение на мярката им.
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР