Днес лидерът на чеченската република Рамзан Кадиров изрази притеснението си

...
Днес лидерът на чеченската република Рамзан Кадиров изрази притеснението си
Коментари Харесай

Откраднаха елитния кон Зазу на Кадиров от запорираното му имение в Чехия

Днес водачът на чеченската република Рамзан Кадиров изрази терзанието си по отношение на откраднатия му жребец Зазу, който липсващ от конюшната в Чехия през нощта сред 3 и 4 март. По думите на Рамзан Кадиров случайности няма.

Чеченският водач съобщи, че конекрадците са задоволително глупави, с цел да откраднат глобен кон. Зазу е част от парцел, който беше глобен от Европейски Съюз преди 9 години, съобщи.

Лидерът на Чечения Рамзан Кадиров упрекна Запада, поради това, че елитният му кон Зазу е липсващ. Конят е липсващ от конюшнята му в Чехия в нощта на 3 против 4 март. Конят на Кадиров коства минимум 17 хиляди евро (около 30 000 лева.), само че самият Кадиров посочи, че цената на жребеца е доста по-висока, написа украинската медия УНИАН, съобщи Нова Вест.

В своя Telegram, Кадиров разяснява “подлите ” дейности на Запада, който наложи наказания против неговия Зазу още през 2014 година

„ Още през 2014 година моят Зазу стана първата жертва на наказания, ориентирани против мен, моето семейство и екипа. Чистокръвният кон понесе този първи лицемерен удар от демократичния Запад. “, са думите на Кадиров.

Той също по този начин се оплака от локалните “пазачи на реда ”, които не са се погрижили за животното: “Къде е защитата? Къде е доблестната полиция с демократично ефикасни и съвременни способи за търсене? ”, възмути се Кадиров.

Лидерът на Чечня добави, че неговият Зазу коства доста повече от 18 000 евро, както оповестиха медиите по-рано. Кадиров съобщи, че не има вяра в случайностите:

„ По принцип нямам доверие в случайностите. Конекрадците са неповторими: задоволително глупави, с цел да откраднат глобен кон, и хитри, с цел да не ги откри полицията. Не имам вяра. Жалко, че едно красиво и благородно животно страда. Притеснявам се, че Зазу може да попадне в неприятни ръце ”, написа той.

Елитният жребец на Кадиров изчезна в Чехия. На 7 март правоохранителните органи на Чехия излязоха с публично прессъобщение за изгубването на елитния 16-годишен жребец на Кадиров в чешкото село Крабчице. Конят се отличава с бяла звездна маркировка на челото, както и бяла маркировка на десния заден крайник под глезенната става.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР