Днес, когато целият потенциал на отрасъла е максимално мобилизиран за

...
Днес, когато целият потенциал на отрасъла е максимално мобилизиран за
Коментари Харесай

Министър Иванов към абсолвентите на Лесотехническия университет: Решаването на важните задачи пред страната ни, не може без Вашата активна и енергична роля

Днес, когато целият капацитет на бранша е оптимално мобилизиран за осъществяване на европейските условия, не бихме могли единствено ние, които се занимаваме с ръководството на България, да решим значимите задания пред страната ни, без Вашата дейна и енергична роля.

 Това съобщи министърът на земеделието доктор Иван Иванов по време връчването на дипломите за придобиване на университетски длъжности, научни степени и дипломите за висше обучение на випуск 2021/2022 година на Лесотехническия университет. Той акцентира, че усилията за европейското настояще и бъдеще на нашата страна не би трябвало да бъдат само старания на държавните институции.

Аграрният министър разяснява, че триумфите на всички Вас – преподаватели и студенти от Лесотехническия университет, са реализирани с доста труд, упоритост и предпочитание. По думите му те са и доказателство за напъните Ви да съхраните дългогодишните обичаи в българския поземлен бранш и селско стопанство и имам вяра, че страната ни ще остане мечтано и желано място за бъдещото Ви професионално развиване. „ Уверен съм, че със знанията и познанията си ще продължавате да превръщате България във все по- конкурентоспособна и съвременно разрастваща се европейска страна “, уточни доктор Иванов.

В умозаключение министърът поздрави студентите, с сполучливото довеждане докрай и добави, че бъдещето е в ръцете на младите и образовани хора, които с ново, различно мислене и метод ще можете да приложите най-новите европейски практики в своята работа. „ Бъдете уверени, че можете да превърнете образованието си в идея, която да Ви носи задоволство и триумф “, сподели министър Иванов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР