Според вицепрезидента Илияна Йотова законите, приети в последния момент, след

...
Според вицепрезидента Илияна Йотова законите, приети в последния момент, след
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Държавната детска болница трябва да бъде построена

Според вицепрезидента Илияна Йотова законите, признати в последния миг, по-късно демонстрират, че не работят и основават чувството, че се вършат с предизборна цел. Така тя разяснява признатия Закон за хазарта, като посочи, че към момента не се е срещнала с неговия текст.

Относно проблема с детската болница и заканата на фондация " Даная " да съди страната поради решението на служебното държавно управление да бъде построена и частна детска болница Йотова съобщи, че частното здравно заведение по никакъв метод не трябва да заплашва градежът на държавната детска болница.

" Държавната болница би трябвало да бъде издигната. От това по какъв начин тя бъде издигната, по какъв начин бъде устроена по-късно и в случай че дава задоволително благоприятни условия и претекстове на положителните педиатри, аз мисля, че те ще предпочетат държавната болница, а всичко останало е на съвестта на служебния кабинет, който подписа това решение. Няма по какъв начин да не видим и да не разясняваме, че доста държавни управления някак си се пазеха от това да подпишат сходен контракт, нека претекстовете на господин Главчев да са задоволително безапелационни ", съобщи Илияна Йотова.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР