Днес КирчоКокорчовците се нахвърлиха в парламента на опозицията в лицето

...
Днес КирчоКокорчовците се нахвърлиха в парламента на опозицията в лицето
Коментари Харесай

Николай Бареков: Харвардският мошеник и делиорманският му начачалник Прокопиев са двете страни на една и съща монета - Кире Либерало и Иво Капитало, слугата и неговият господар

Днес КирчоКокорчовците се нахвърлиха в Народното събрание на опозицията в лицето на Движение за права и свободи, че вкарването на диспути за " Магнитски " не било част от дневния ред на обществото. Киро Петков, прочут повече с прякорите си, надменно съобщи, че в дневният ред на Народното събрание имали други потребности, вместо Движение за права и свободи да брани депутата си Делян Пеевски.

Същият Киро Петков, откогато е конфигуриран за длъжностен министър и министър председател от Радев и Прокопиев, не стопира да повтаря мантрата " Пеевски " от заран до вечер по студията, парламенти, министерския съвет и даже изхарчи десетки хиляди левове национални пари, с цел да разхожда любовници и секретарки до Брюксел с държавния аероплан единствено и само да плюе Пеевски пред 3-4 евродепутати, най-вече българи.
свързани новини51887преди 6 часа52954на 03.02.2022
Същият Петков постанова изкуствено дневен ред, който няма нищо общо с нашите тежнения и проблеми. Вместо да вземат ограничения против убийствената инфлацията и да ни дадат обезщетения зимата за бруталните сметки за ток, парно и газ,

Промянкаджийте и техният министър председател на конци следват дневния ред на българските си и непознати господари - Македония и Украйна поради американците и Гешев и Цацаров поради Прокопиев.

Петков бе конфигуриран изкуствено на поста министър председател и извършва чинно каквото му заповядат от горната страна. Срокът му на валидност изтича с приключването на зимата и обричането на народа ни на апетит и мраз. Нелепото е, че единствено за една година във властта калинките на олигарха Прокопиев накараха мнозина българи да гледат обратно с носталгия към трите мандата на Борисов.

Самият Радев също обезверено гледа да се отърве от прегръдката на своите харвардски измамници, само че и новото " БСП-3 ", което стягат с Манолова ще е същият неуспех като " БСП-то - 2 " с " ляво-десния " псевдо харвардски лъжец Киро Петков. Поне видяхте какъв брой костват във властта " умните и красивите " градски либерали.

Краят на този шуробаджанашки ляво-либералален и розово-хайверен милиционерски модел идва по-бързо, в сравнение с самите те са очаквали. Вредите ще се заплащат с десетилетия, както още плащаме грабежа на страната при Костов. Тогава същият Иво Прокопиев безусловно за една нощ бе трансфорат посредством приватизационни схеми в милардер от тогавашните му господари.

Харвардският шарлатанин и делиорманският му начачалник Прокопиев са двете страни на една и съща монета. Кире Либерало и Иво Капитало, прислужникът и неговият стопанин. Една двойка в мощна симбиоза, доста по-силна от мимолетните връзки в обичаното им приложение за мъжки запознанства Гриндър.

Николай Бареков, Facebook
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР