Днес, като продължение на повече от 25-годишното партньорство между Мото

...
Днес, като продължение на повече от 25-годишното партньорство между Мото
Коментари Харесай

Най-продаваният хибриден PHEV автомобил в Европа ще помага на Националния исторически музей

Днес, като продължение на повече от 25-годишното партньорство сред Мото Пфое и Националния исторически музей, на специфична гала в дилърския център на Ford в Младост 1 в София се състоя предаването на ключа на представител на най-продавана зареждаема (PHEV) хибридна кола на Европа за миналата година- Ford Kuga, който ще бъде употребен за потребностите на музея.

" Като представител на Мото-Пфое Груп съм доста благополучен да бъда тук и да продължим отдадеността си за принос към Националния музей ", сподели Масохиро Ояма, Управляващ шеф на Мото-Пфое Груп.

" Горди сме от това, че оказваме помощ на Националния музей в продължение на повече от 25 години по време на неговите експедиции и археологически изследвания в страната. Сега сме горди, че след 25 години ние продължаваме с доставката на новия Ford Kuga. Автомобил комбиниращ деловитост, надеждност и огромно наслаждение от ръководството, както и сигурност ", сподели още Масохиро Ояма.



Зареждаемият хибрид Ford Kuga PHEV завърши 2022 година на в своята група на европейския пазар, като регистрира растеж в продажбите си от 25% до равнище от 57 924 единици.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР