Днес кандидат-президентът Румен проведе среща с представители на туристическия бранш

...
Днес кандидат-президентът Румен проведе среща с представители на туристическия бранш
Коментари Харесай

Военно положение за Румен Радев в Банско

Днес кандидат-президентът Румен организира среща с представители на туристическия отрасъл в Банско. Цялата полиция в района бе вдигната на крайник, с цел да охранява визитата в града ни на “височайшия” посетител. Мерките за сигурност бяха равни на такива по време на военно състояние. Това написа на страницата си във Facebook някогашният народен представител от ГЕРБ и някогашен зам.-кмет на Александър Мацурев.

Ето какво декларира той във връзка " военното състояние " в пиринския град поради височайшата аудиенция на Радев:
свързани новини4063преди 13 часа
Човекът, който дружно с държавното управление си пет месеца унищожава туризма, в този момент демонстрира угриженост към заетите в бранша.

Да се чуди човек, къде беше той в последните пет години и с какво оказа помощ за повишение на престижа на България като туристическа дестинация.

Само ще напомня, че тотално провалиха имунизационната акция, което автоматизирано накара доста страни да сложат България в рисковите зони за визити.
Съсипаха мярката за подкрепяне на туроператорите, които по времето на държавното управление на Бойко Борисов получаваха средства от страната за всеки доведен със аероплан екскурзиант в страната ни. Поне до края на годината никой няма да получи и 1 лева по нея.
Промениха изискванията по мярката 60/40, като я направиха на практика неизползваема за компаниите, които са наранени от пандемията.

Негативните последствия от безотговорната политика на Румен занапред ще се усещат по време на идния зимен туристически сезон.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР