Днес изтича срокът, в който пловдивският кмет Здравко Димитров може

...
Днес изтича срокът, в който пловдивският кмет Здравко Димитров може
Коментари Харесай

Няма кой да подаде жалбата срещу скритата приватизация на Пловдивския панаир

Днес изтича срокът, в който пловдивският кмет Здравко Димитров може да апелира решението на Пловдивския областен съд, с което предприемачът Георги Гергов на процедура получи опция да откри цялостен надзор над Пловдивския панаир през компанията си " Пълдин туринвест ". До този миг обаче тъжба в Апелативен съд не е подадена, оповестява локалното електронно издание. Няма и реакция от страна на администрацията, ръководена от Димитров, а по този начин не може да стане ясно дали въобще има готова тъжба и дали тя ще бъде импортирана до края на работния ден през днешния ден?

Ако това не се случи Пловдивският панаир ще се окаже " подарен " на Георги Гергов с дейното безучастие на общинската администрация в Пловдив, защото.

 Гергов завоюва делото за апорта на варненските акции в Пловдивския панаир Гергов завоюва делото за апорта на варненските акции в Пловдивския панаир

Проверка на " Под тепето " е посочила, че инцидентно или не, през днешния ден кметът на Пловдив Здравко Димитров отсъства. Това се случи и при предходното обжалване на правосъдно решение по проблема. Тогава Димитров бе в отпуск и се наложи персонално Бойко Борисов да му подреди по телефона да реагира безусловно в последния миг.

 " Гласувах " за ", само че гласувах " срещу ": пловдивският панаир на ГЕРБ и Георги Гергов

За разлика оттогава обаче в този момент Борисов няма по какъв начин даде каквото и да било разпореждане на Димитров, откакто обществено и публично отдръпна доверието си към него. Освен това Здравко Димитров към този момент не е и член на ГЕРБ.

Очаквайте детайлности в " Дневник ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР