Днес изключителната Уитни Хюстън трябваше да навърши 57 години, но

...
Днес изключителната Уитни Хюстън трябваше да навърши 57 години, но
Коментари Харесай

Уитни Хюстън и Боби Браун – между любовта и болката

Днес изключителната Уитни Хюстън трябваше да навърши 57 години, само че остана вечно на 48. Една от най-гласовитите изпълнителки мина през живота си като същинска звезда и с оня взривоопасен коктейл от популярност, обич, болежка, самотност, алкохол и опиати в ръка, който непрестанно я тласкаше сред възхода и падението. Само три години след нейната кончина умира и щерка й. До ден сегашен сходният край на техните истории (и двете са открити в безпомощно положение във вана и със солидно количество опиати в кръвта) провокира разнообразни теории за гибелта им – дали е било свръхдоза опиати, или добре планувано ликвидиране. Боби Кристина Браун е единственото дете на Уитни от дългогодишната й връзка с Боби Браун. История, белязана от брак през 1992 година, музика, триумфи, само че и болежка, принуждение, изневери, медийни кавги и бракоразвод през 2007-а. Дали е имало обич? Може би е имало.

Когато се срещат през 1989 година по време на церемонията на Soul Train Music Awards, и двамата са поели пътя си стремглаво нагоре по стълбата на триумфа и завладяват музикалните ранглисти с лекост. Уитни към този момент го е забелязала, стои на стола тъкмо зад него и несъзнателно или не няколко пъти го удря откъм гърба. Гневен, той се обръща, с цел да й направи забележка. „ О, този човек не ме харесва. Е, аз постоянно съм любопитна към тези, които не ме харесват “, ще споделя по-късно певицата.

Малко по-късно стартират да се срещат, а Боби не след дълго й предлага брак. Първия път Уитни отхвърля. „ Просто не влизаше в проектите ми “, споделя тя пред Rolling Stone. Но любовта се оказва по-силна от проектите и от упоритостта за кариера, изключително когато тя по този начин или другояче се случва тъкмо по проект. Славата на неприятно момче на Боби не стопира нежното момиче да му каже публично „ Да! “ на 18 юли 1992 година. Напротив, това е едно от нещата, които я притеглят в него. Неговата грубоватост като че ли приема нов образ до нейната изящна външност. Само четири месеца след сватбата им Хюстън реализира необикновен триумф с кино лентата „ Бодигард “, а саундтракът към него й носи три награди „ Грами “. Няколко месеца по-късно се ражда и тяхната единствена щерка – Боби Кристина Браун.



На пръв взор бракът и кариерите им вървят по-добре от предстоящото, само че прекомерно скоро привидното благополучие се пропуква, а светските публицисти единствено това и чакат, с цел да стартират да се ровят в персоналния свят на двойката. Тогава за първи път се появяват слуховете за тайната връзка на Уитни с нейната дългогодишна другарка и асистентка Робин Крауфорд.

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР