Днес и утре ни връхлитат силни магнитни бури. Те ще

...
Днес и утре ни връхлитат силни магнитни бури. Те ще
Коментари Харесай

Силни магнитни бури ни удрят днес и утре, как да се...

Днес и на следващия ден ни връхлитат мощни магнитни стихии. Те ще стартират да затихват едвам към събота, сочат данни на Международната галактическа станция, представена от съветски медии. След тези дни ще последва малко мъртвило, след което нова порция магнитни вълни ще ни връхлети на 7 ноември и ще ни мъчи до 11 ноември.

По време на магнитните стихии доста от нас може да се почувстват неразположени - да усещат мощно главоболие, изнемощялост или напрежение. Най-честито магнитните стихии засягат тези, които имат проблеми със сърдечносъдовата система. Отразяват се отрицателно и на храносмилателната и нервната система.

През тези интервали може да се изпита възприятие на паника, горест, да се появи бодърствуване, нервност, главоболие, ниска централизация, отмалялост.

В тези случи не трябва да се остава в закрито помещение. По този метод не можем да се предпазим от магнитната бурия.

Нещо повече - изолирането в затворени пространства не е целесъобразно, защото въздухът на открито е по-свеж. По този метод може да се облекчат неразположенията, провокирани от нарасналата слънчева интензивност.

Разходки на пресен въздух, консумирането на повече плодове и билкови чайове се предлагат на хора, влияещи се от магнитните стихии. Специалистите предлагат да не се претоварвате по време на магнитни стихии. Не пийте кафе, това може единствено да ви напрегне повече. Ако се влияете от магнитните стихии, избягвайте потреблението на мазно и пържено.

За да подобрите тонуса си може да се отдадете на йога. Също на аеробика и плуване.

Можете да отдъхвате с всичко, което ви доставя наслаждение, което ще ви ободри, повдигне тонуса и закрепи имунната система, споделят експертите.

По време на магнитни стихии, организмът ни се въздейства от нарасналото наличие на радон във въздуха. Радонът е радиоактивен химичен детайл, който при по-високи равнища по принцип провокира неразположения, даже и болести.

Неговата централизация във въздуха е най-висока едвам един - два дни, след слънчевото изригване, по тази причина тогава и се появяват и неразположенията.
тагове магнитна стихия организъм здраве
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР