Днес херцозите на Съсекс - Меган и Хари, празнуват годишнина

...
Днес херцозите на Съсекс - Меган и Хари, празнуват годишнина
Коментари Харесай

Хари подарява на Меган остров за годишнината от сватбата им?

Днес херцозите на Съсекс - Меган и Хари, честват годишнина от сватбата си. На 19 май 2018, двамата си споделиха заветното " да " в параклиса " Сейнт Джордж " в Лондон. Брачната гала бе прочувствена и се открояваше с доста смях, само че и сълзи.

Преди известно време се заприказва, че херцогът на Съсекс желае да направи на обичаната си доста специфичен подарък - цялостен остров, заяви nowtolove.com.
 
                             

Според източник, принц Хари желае да придобие остров Мустик, който е част от Малките Антили, известни още като Гренадини. Островът впечатлява с красиви гледки, кралски особи и известни персони от целия свят като Елизабет Хърли, Хю Грант, Кейт Мос.

На острова има вила, наречена Jolies Eaux, която е издигната преди няколко години за пралелята на принц Хари, принцеса Маргарет.

Къщата е подарена на сестрата на Елизабет II през 50-те години за нейната женитба. Няколко години по-късно имението е наследено от нейния наследник Дейвид Линли. И в края на века островът е продаден на частно лице. Това обаче не попречи на членовете на кралското семейство да посещават райското място още веднъж и още веднъж. Кейт Мидълтън и принц Уилям също обичат да почиват на Мустик.

Припомняме ви, че на сватбата им преди пет години, Хари бе мощно разчувствуван от типа на Меган в бяла рокля и освен не съумя да сдържи сълзите си от благополучие и екстаз, само че и при появяването на красивата младоженка я сграбчи за ръка и ѝ сподели: " Изглеждаш необикновено. Липсваше ми! ".

Репортерите го чуха да благодари и на татко си, откакто той придружи Меган до олтара. Още един човек одобри доста прочувствено огромния ден на двойката - майката на Меган. Тя едвам сдържа сълзите си пред параклиса, откакто остави щерка си да тръгне към олтара.
                             

А буйната целувка сред младоженците след края на церемонията обиколи всички новинарски страсти и бе на кориците на редица влиятелни издания.

Въпреки че по всяка възможност нито Хари, нито децата му в миналото ще наследят короната, влизането на Меган - американка, разведена и цветнокожа, в кралското семейство си е същинска гражданска война, която накара мнозина да повярват, че любовта не признава правила, бариери и ограничавания.

Днес една година по-късно Меган и Хари са освен очевидно щастливи дружно, само че и са горди родители на момченце - Арчи Харисън Маунбатън-Уиндзор. Дали той ще участва на празненството във връзка годишнината, или ще бъде оставен на грижите на баба си - майката на Меган, която е компактно до щерка си, с цел да ѝ оказва помощ с грижите за новороденото, към момента не се знае.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР