Днес главните герои в нашата селекция са бижутата – най-лесният

...
Днес главните герои в нашата селекция са бижутата – най-лесният
Коментари Харесай

12 идеи как да добавите повече блясък в стайлинга си

Днес основните герои в нашата селекция са бижутата – най-лесният метод да добавите искра в си. Понякога е задоволително да сложите чифт дребни халки или минималистично колие с перла към монохромен тоалет в бежово или черно, с цел да му дадете оня моден свършек, от който се нуждае. По отношение на украшенията този сезон трендовете се движат в крайностите – от дребни и изящни до огромни и цветни.
               

Сред тях се откроява веригата, която към този момент няколко сезона намира своето място в настоящите, а при напластяването, което ни се постанова да вършим през студените месеци, тя със сигурност е елементарно да се открои. Можете да я носите както върху бял тишърт на празненство, по този начин и в комбиниране със суитшърт през уикенда. Това се отнася и до колиетата с цветни мъниста, в които се влюбихме още през лятото. Частица детство от 90-те, която се прояви и с налагането на огромните цветни пръстени.
               

Перлите като една същинска класика също не престават да ни изненадват с наличието си в разнообразни сбирки и ги виждаме под друга форма. Въпреки това като че ли най-изисканата от тях е късо колие, напълно направено от перли, което постоянно ще добави доза грациозност към някой пуловер или рокля. В същото време, в случай че желаете да излезете отвън класиката, можете да го комбинирате с още две-три по-фини огърлици в злато или сребро. И в случай че си търсите нови бижута, сигурно ще откриете съвършеното за вас на.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР