Днес главен герой в рубриката ни Градски находки е един

...
Днес главен герой в рубриката ни Градски находки е един
Коментари Харесай

Бар French 75 в старата част на София

Днес основен воин в рубриката ни " Градски находки " е един хубав бар в остарялата част на София с име French 75. Точният му адрес е ул. " Сердика " 28. Въпреки че рядко е част от градския ми маршрут, регионът е доста живописен, с прелестна архитектура и заслужава да планирате една разходка из чаровните му павирани улички и да усетите смесицата от култури и религии.

Друга добра причина да го посетите е бар French 75. Първото нещо, което впечатлява всеки клиент, е интериорът – прелестни плочки с богата орнаментика, носещи уют дървени маси и мека мебел и истинският строеж на къщата, непокътнат съзнателно, с цел да придава още повече достоверност на мястото. Харесва ми и това, че заведението не работи единствено нощем, и може да избирате дали ще изпиете на мира утринното си кафе, или ще се срещнете с другари след работа за диалог и пиво.

Включете го и в уикенд маршрута си, тъй като постоянно в петък и събота там гостуват разнообразни диджеи, а неотдавна една вечер в месеца е отдадена и на осъществяванията онлайн. Музиката, която ще чуете да звучи в бара, е суинг, джаз, фънк, диско и реге. А повече информация за идните събития можете да получите от месечната им стратегия.

Наздраве и прелестно изкарване!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР