Днес европейското подразделение на Honda разпространи официалните параметри на изцяло

...
Днес европейското подразделение на Honda разпространи официалните параметри на изцяло
Коментари Харесай

329 конски сили и 420 Нм за европейската версия на новата Honda Civic Type R

Днес европейското поделение на Honda популяризира формалните параметри на напълно новото потомство на емблемата Civic Type R, първите доставки на която ще бъдат осъществени през януари.

Двулитровият четицилиндров VTEC Turbo мотор на Honda Civic Type R, който е конфигуриран с 6-степенна ръчна предавателна кутия, дава обещание оптималната мощ от 329 конски сили при 6500/мин, а оптималният въртящ миг на елемента от 420 Нм е разполагаем в диапазона 2500-400/мин.

Honda Civic Type R 2023 е в положение да предложи опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 5.4 секунди, както и оптималната скорост на придвижване от 275 км/ч.

Новата генерация на спортната кола е налична в четири съществени цвята- Rallye Red, Racing Blue, Crystal Black и Sonic Grey Pearls, а лидерът ще може да избира сред три съществени режима на работа- Comfort, Sport и +R, както и на напълно нов с опция за персонализация Individual Mode, и на записи от бордовата Honda LogR система.



С съществени габарити 4594 мм дължина, 1890 мм широчина и 1401 мм височина, новият Civic Type R е с 13 мм по-нисък, 15 мм по-широк от миналата си генерация, като в оборудването са включени и неповторими 19-цолови матово черни алуминиеви джанти, комбинирани със особено създадени за модела гуми Michelin Pilot Sport 4S 265/30R.

В оборудването на Civic Type R 2023 са включени също по този начин и набор системи за повишение на сигурността Honda SENSING, включително система за предизвестие при заплаха от удар с автоматизирано задействане на спирачната система, помощник за следване на пътното платно, адаптивен круз надзор, различаване на пътните знаци и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР